AAU Esbjerg | Aalborg Universitet Esbjerg

Aalborg Universitet har et campus i Esbjerg, og hvis du er på jagt eftere en ingeniøruddannelse, så er du kommet til det helt rette sted.

Aalborg Universitet har et campus i Esbjerg, og hvis du er på jagt efter en ingeniøruddannelse, så er du kommet til det helt rette sted. Med 6 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser, er der gode muligheder for at skabe sig en karriere.

Aalborg Universitet Esbjerg er kendt som et levende og socialt campus hvor studerende let finder sammen og skaber venskaber, ligesom at det er både billigere og lettere at finde bolig. En uddannelse på AAU Esbjerg er baseret på problembaseret projektarbejde i grupper, hvilket betyder, at du arbejder tæt sammen med dine medstuderende for at løse de problemstillinger, I står overfor. 

Aalborg Universitet er anerkendt for sit høje niveau inden for ingeniørvidenskab, og er for femte år i træk blevet udnævnt som bedste ingeniøruniversitet i Europa. 


Hvad kan du læse på AAU i Esbjerg?

Kandidatuddannelser på AAU Esbjerg

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på AAU i Esbjerg

AAU Esbjerg har mange tilbud til dit studieliv som studerende, og du vil opleve et campus som er både lokalt og socialt, hvor det er let at lære folk at kende, ligesom du nemt finder en bolig i byen. Du får hurtigt studiekammerater, da du fra start skal arbejde sammen med dem i grupper. Samtidig arbejder de studerende tæt sammen med underviserne omkring løsninger på virkelige problemstillinger i samfundet.

Som studieby har Esbjerg det hele; byliv, kultur, natur, sport mv. Og AAU Esbjerg Campus har også en lang række faciliteter, du kan bruge som studerende:

  • Aalborg Universitetsbibliotek (AUB)
  • Studentersamfundet: En frivillig studenterorganisation på AAU Esbjerg, som afholder forskellige sociale events
  • Kantine
  • Unifitness: AAU Esbjergs eget fitnesscenter, med mange forskellige træningsmuligheder, samt omklædning og bad. 
  • Smuthullet: De studerendes fredagsbar i kælderen. Her er god musik og drikke til studievenlige priser.

Vil du læse mere om dine muligheder på Aalborg Universitet eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 


Annoncer