Vis studentum.dk som: Mobile

AAU | Aalborg Universitet i Esbjerg

Aalborg Universitet har et campus i Esbjerg, og hvis du er på jagt efter en ingeniøruddannelse, så er du kommet til det helt rette sted. Med 6 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser, er der gode muligheder for at skabe sig en karriere.

Aalborg Universitet Esbjerg er kendt som et levende og socialt campus hvor studerende let finder sammen og skaber venskaber, ligesom at det er både billigere og lettere at finde bolig. En uddannelse på AAU Esbjerg er baseret på problembaseret projektarbejde i grupper, hvilket betyder, at du arbejder tæt sammen med dine medstuderende for at løse de problemstillinger, I står overfor. 

Aalborg Universitet er anerkendt for sit høje niveau inden for ingeniørskab, og er for femte år i træk blevet udnævnt som bedste ingeniøruniversitet i Europa. 


Hvad kan du læse på AAU i Esbjerg?

Kandidatuddannelser på AAU Esbjerg

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på AAU i Esbjerg

AAU Esbjerg har mange tilbud til dit studieliv som studerende, og du vil opleve et campus som er både lokalt og socialt, hvor det er let at lære folk at kende, ligesom du nemt finder en bolig i byen. Du får hurtigt studiekammerater, da du fra start skal arbejde sammen med dem i grupper. Samtidig arbejder de studerende tæt sammen med underviserne omkring løsninger på virkelige problemstillinger i samfundet.

Som studieby har Esbjerg det hele; byliv, kultur, natur, sport mv. Og AAU Esbjerg Campus har også en lang række faciliteter, du kan bruge som studerende:

  • Aalborg Universitetsbibliotek (AUB)
  • Studentersamfundet: En frivillig studenterorganisation på AAU Esbjerg, som afholder forskellige sociale events
  • Kantine
  • Unifitness: AAU Esbjergs eget fitnesscenter, med mange forskellige træningsmuligheder, samt omklædning og bad. 
  • Smuthullet: De studerendes fredagsbar i kælderen. Her er god musik og drikke til studievenlige priser.

Vil du læse mere om dine muligheder på Aalborg Universitet eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 

Senest opdateret: 28 feb 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 28-02-2022

EASV | Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg

EASV er også kendt som Erhvervsakademi Sydvest, en videregående uddannelsesinstitution der har lokationer i både Esbjerg og Sønderborg. 

Læs mere
Sidst opdateret 10-05-2022

Hvorfor er Esbjerg en god studieby?

Er du blevet grebet af ideen om at studere i Esbjerg? Eller skal du vide lidt mere? Herunder har vi samlet en masse viden om Esbjerg som studieby.

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

UC SYD | Hvordan er det at studere på Campus Esbjerg?

Bliv en del af et aktivt studiemiljø på UC SYD Esbjerg campus. Med 3100 studerende og 12 uddannelser er der nok at vælge imellem.

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

FMS | Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg

Ved FMS i Esbjerg kan du tage maskinmesteruddannelsen, som byder på spændende karrieremuligheder.

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2022

SDMK | Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg

Hos SDMK, også kendt som Syddansk Musikkonservatorium, finder du kunstneriske uddannelser på højeste niveau.

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

SDU | Syddansk Universitet i Esbjerg

Syddansk Universitet har et campus i Esbjerg, hvor du har gode muligheder for både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. SDU Esbjerg byder nemlig på 4 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser.

Læs mere
Sidst opdateret 14-02-2022

Åbent Hus gjorde Jakob sikker i sit valg af uddannelse

At vælge studie og studieby kan være en overvældende og svær beslutning. Her kan et Åbent Hus arrangement virkelig hjælpe med at tage den helt rigtige beslutning - det skete i hvert fald for Jakob. Læs mere i denne artikel.

Læs mere
Sidst opdateret 19-05-2022

Esbjerg som studieby: Det siger de studerende

Esbjerg er mulighedernes by for dig som studerende! I 2022 er Esbjerg kåret som Danmarks 5. bedste studieby, hvilket især skyldes byens mange muligheder for dig som studerende. Hør, hvad andre studerende synes om Esbjerg som studieby, og de mange muligheder byen byder på. 

Læs mere