Vis studentum.dk som: Mobile

Danmarks bedste uddannelsesmulighed!

Er du lige blevet færdig med gymnasiet, og har du allerede nu ambitiøse karrieredrømme? Så kan det godt betale sig at bruge dit sabbatår på at blive fagligt dygtig. En oplagt måde at blive dét på er gennem et praktikforløb hos en virksomhed.

Vi har derfor talt med Samlino.dk, der som Danmarks største sammenligningsplatform indenfor finansielle ydelser netop tager nyudklækkede studerende ind som praktikanter i en 1-årig periode.

Herunder kan du læse mere om to af de nuværende praktikanters forløb og se, om det er noget for dig.

Du bliver fagligt stærk og har samtidig et stærkt team i ryggen

Samlino.dk, der ikke har mere end få år på bagen, er som nævnt Danmarks førende sammenligningsplatform for finansielle ydelser, herunder blandt andet bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og lån. Hver dag hjælper de os danskere med at spare tid og penge på komplekse produkter såsom bilforsikring. Det er et stort ansvar, hvorfor Samlino.dk hvert år søger nye ambitiøse unge til et 1-årigt lønnet praktikforløb, hvorunder de kan dygtiggøre sig i en specialiseret retning efter deres gymnasiale uddannelse.

Én af de nuværende praktikanter er Anton Ellegaard, som vidste, at han ville bruge sit sabbatår med noget, der giver mening på den korte, såvel som på den lange bane:

“Jeg søgte praktikken, fordi jeg anså den som den allerbedste mulighed for at lære fra de bedste i branchen. For mig er det enormt vigtigt at bruge mit sabbatår på at dygtiggøre mig og få de værktøjer, der gør, at jeg kan nå derhen, hvor jeg allerhelst vil være.”

For Anton har det altså været vigtigt at blive klædt fagligt på af nogle af branchens allermest dominerende spillere. Som Junior Business Analyst har Anton fået lov til at arbejde med virksomhedens rapportering og kvantitative analysearbejde. Anton fortæller, at de værktøjer han tager med fra Samlino.dk bestemt er nogle han kan bruge undervejs på sit drømmestudie, International Business på CBS, samt som et led i at lande en eftertragtet stilling som business analyst i et finanshus senere i karrieren.

Udover, at et praktikforløb hos Samlino.dk er med til at fundere dig fagligt, vil du også opleve at blive en del af en gruppe, hvor team spirit og fælles succes udgør dagligdagen. Sagt anderledes har du et stærkt team i ryggen, der støtter dig både i dit arbejde, men også socialt. Netop dette er noget af det Andreas Pedersen, der også er praktikant, har fundet vigtigt i løbet af hans ansættelse:

“Det at arbejde med andre unge, der demonstrerer drive, passion og arbejdsmoral udover det sædvanlige, er det vildeste ved praktikken. Jeg har aldrig arbejdet sammen med så engagerede mennesker før, og jeg er rigtig taknemmelig for muligheden. Samlino.dk er et fantastisk team!”

Du får hands-on erfaring og dine beslutninger tæller

Med et praktikforløb hos Samlino.dk vil du opleve, at du træder ind i virksomheden på lige fod med alle andre. Din mening bliver hørt, og du vil opleve at have direkte indflydelse på både store og små beslutningsprocesser, fortæller Anton:

“Det allerbedste ved praktikken har været den mængde af ansvar, jeg har fået lov at få helt fra begyndelsen. Til trods for, at jeg lige er blevet færdig med gymnasiet, har jeg fået lov til at sætte mit aftryk på både projekter og beslutninger. Det er en tillidserklæring, og det er enormt fedt at se, hvordan ens arbejde betaler sig. Samtidig gør mængden af ansvar, at du udvikler dig helt vildt både personligt og professionelt.”

Udover ansvar, får du også en masse erfaring med dig. Det kan Andreas, der er i praktik som Junior Marketing Analyst skrive under på. Han arbejder med at brande Samlino.dk, hvilket betyder, at han sidder og laver søgemaskineoptimering, opbygning af partnerskaber og e-mailmarketing. Altsammen er noget, der giver ham hands-on erfaring, siger han og uddyber:

“Jeg søgte praktikken, fordi jeg gerne ville have en erhvervserfaring, der både var sjov, udfordrende og belønnnende. Udover det, så tiltalte det mig meget, at Samlino.dk er en digital platform, da jeg gerne vil have erfaring med at drive en forretning, der er funderet digitalt.”

Derfor skal du søge et 1-årigt praktikforløb hos Samlino.dk

Du skal søge et praktikforløb hos Samlino.dk, hvis du virkelig ønsker at kickstarte din karriere.

Hos Samlino.dk får du lov til at specialisere dig indenfor dit interesseområde, og du vil komme derfra med en masse hands-on erfaring, der vil styrke din profil senere hen i din karriere.

Du vil få ansvar fra dag 1, hvilket vil medvirke til, at du udvikler dig både professionelt og personligt. Samtidig bliver du en del af et dynamisk, ungt team, hvor passion og drive går hånd i hånd et godt socialt sammenhold.

Er du interesseret? Så læs meget mere her.


Kontakt Samlino.dk på job@samlino.dk for at komme i betragtning til praktikforløbet.

Senest opdateret: 22 maj 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 23-10-2019

Praksisnære uddannelser sikrer høj beskæftigelse

Virkelighedsnære opgaver og praktik er bare nogle af de tangenter erhvervsakademierne spiller på for at sikre, at de studerende kommer hurtigt i job efter endt uddannelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2019

5 råd til dig, der overvejer at deltage i Case Competitions

Går du og overvejer at deltage i en Case Competition, men er du i tvivl om, hvordan du forbereder sig bedst, og hvad du kan få ud af at være med? Læs vores fem gode råd nedenfor og bliv klogere på, om Case Competitions er noget for dig! 

Læs mere
Sidst opdateret 23-10-2019

Bliv klar til din karriere med et udenlandsophold

Overvejer du at rejse ud i verden for at få et eventyrligt studie- eller praktikophold? Det er bestemt også en god investering i din fremtid. Læs med her, hvor KILROY fortækller om de populære soft skills du får med dig under dit eventyr. 

Læs mere
Sidst opdateret 20-11-2018

Sådan bliver du dyrepasser

At arbejde med dyr kan være utrolig givende. Hvad end du drømmer om at arbejde i en zoologisk have, med forsøgsdyr eller i en dyrehandel, skal du have helt styr på, hvad dyrene har brug for af pasning og pleje. 

Læs mere
Sidst opdateret 27-08-2015

Fancy jobtitler

Har du nogen gange undret dig over, hvad en Salgs-Ninja laver? Eller hvad med en Detail-Jedi? Vi har samlet otte bud på kuriøse jobtitler og oversat dem for dig. Måske får du inspiration til, hvad der skal stå på dit CV!

Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Spor dig ind på din fremtid i vores karriereguides

Har du en idé om, hvad du vil arbejde med, men er du ikke sikker på, hvilke muligheder du har? Der er langt over 1.000 uddannelser i Danmark, og mange af dem kan føre til endnu flere forskellige jobtitler. Her på siden publicerer vi løbende nye karriereguides til forskellige brancher. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-04-2019

Hjælp til fagforening og a-kasse hos Frie Funktionærer

Når du er færdiguddannet, og måske er så uheldig ikke at få et job med det samme, er der hjælp at hente hos a-kasserne. Hvis du altså har meldt dig ind i tide. Læs med her, hvor Studentum Danmark, i samarbejde med Frie Funktionærer, guider dig igennem a-kasse- og fagforeningsjunglen.

Læs mere
Sidst opdateret 19-02-2019

21st century skills - fremtidens færdigheder

Måske du overvejer, hvilke færdigheder der bliver vigtigst i fremtiden? Det er her 21st century skills kommer på banen. Men hvad består disse færdigheder og kompetencer egentlig af?

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Bachelorløftet - fremtidens arbejdsmarked har brug for bachelorer

Det skal være lettere for landets universitetsstuderende at prøve kræfter med arbejdsmarkedet efter endt bacheloruddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 21-03-2019

Kom bagom Roskilde Festival Højskole

Roskilde Festival Højskole er Danmarks nyeste højskole, og ligger solidt forankret i sweet-spottet mellem Roskilde Festivalpladsen og Roskilde by. Læs om skolen lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Sådan bliver du ejendomsmægler

Er du god til tal, mennesker og vil du have en karriere, hvor du opfylder drømme? Så er en fremtid som ejendomsmægler måske noget for dig.Du får en hverdag med fart på, hvor din fornemmeste opgave er at hjælpe mennesker med at sælge deres bolig og/eller finde deres nye hjem.

Læs mere
Sidst opdateret 17-12-2019

Den ultimative guide til Case Competitions for studerende

Er du studerende, og drømmer du om at få noget hands-on erfaring og netværk indenfor din branche? Så er en case competition måske lige netop det der skal til.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Sådan laver du det perfekte CV

Søger du job, så ved du hvor meget dit CV har af betydning. Læs med her, hvor vi har samlet 10 nemme og hurtige tips til, hvordan du kan gøre dit CV endnu skarpere.

Læs mere
Sidst opdateret 09-04-2019

Få luft under vingerne

Drømmer du om at blive pilot en dag? Læs med her, hvor vi har spurgt Christian og Luca hvordan en pilots hverdag ser ud, og hvad det flotteste de har set fra deres cockpit er!

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2019

Boost din jobansøgning med din egen CV-hjemmeside

Et online CV er en god måde at booste din jobansøgning på. Se her, hvorfor og hvordan du bør lave en CV-hjemmeside i din kommende jobsøgning. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Derfor skal du have et studiejob, mens du læser

I dag er det meget almindeligt og attraktivt at have et studiejob, mens du læser, og det er der mange gode grunde til. Her kan du læse om fordele og ulemper ved et studiejob. Du får også vores gode råd til studentermedhjælperen. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-07-2019

Topliste over jobs med højeste og laveste ledighed

Se toplisten over uddannelser der fører dig direkte ind i ledighed - eller direkte ind på arbejdsmarkedet. Alle veje fører til Rom, men det gælder desværre ikke uddannelser og jobs. Hvis du vil undgå ledighed, bør du undersøge dine muligheder, inden du vælger uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Bliv mentor - Det ideelle studiejob

Er du fagligt og bogligt stærk, og har du generelt fået gode karakterer i løbet af din skolegang og/eller studietid? Kan du godt lide at udfordre dig selv og lære fra dig? Så skulle du overveje at blive mentor! 

Læs mere
Sidst opdateret 06-01-2017

10 fremtidsforudsigelser - Fra robotter til 3D-printet gourmetmad

Arbejdsmarkedet bevæger sig virkelig hurtigt og du skal holde dig opdateret, hvis du skal være klar til fremtiden. Allerede det seneste år har omkring hver fjerde lønmodtager fået et nyt job. Føler du dig klar? Læs med her, hvor vi gennemgår 10 fremtidsforudsigelser der kan præge, hvordan jobmarkedet ser ud om en bare 15-20 år.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Investér i dig selv med en Pilatesuddannelse

Pilates er ikke en særlig kendt uddannelse i Danmark, men I andre dele af verden bliver Pilatesuddannelsen sidestillet med andre fysiske uddannelser. Nu er der dog en ny spiller på banen. 

Læs mere
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby