Vis studentum.dk som: Mobile

Danmarks bedste uddannelsesmulighed!

Er du lige blevet færdig med gymnasiet, og har du allerede nu ambitiøse karrieredrømme? Så kan det godt betale sig at bruge dit sabbatår på at blive fagligt dygtig. En oplagt måde at blive dét på er gennem et praktikforløb hos en virksomhed.

Vi har derfor talt med Samlino.dk, der som Danmarks største sammenligningsplatform indenfor finansielle ydelser netop tager nyudklækkede studerende ind som praktikanter i en 1-årig periode.

Herunder kan du læse mere om to af de nuværende praktikanters forløb og se, om det er noget for dig.

Du bliver fagligt stærk og har samtidig et stærkt team i ryggen

Samlino.dk, der ikke har mere end få år på bagen, er som nævnt Danmarks førende sammenligningsplatform for finansielle ydelser, herunder blandt andet bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og lån. Hver dag hjælper de os danskere med at spare tid og penge på komplekse produkter såsom bilforsikring. Det er et stort ansvar, hvorfor Samlino.dk hvert år søger nye ambitiøse unge til et 1-årigt lønnet praktikforløb, hvorunder de kan dygtiggøre sig i en specialiseret retning efter deres gymnasiale uddannelse.

Én af de nuværende praktikanter er Anton Ellegaard, som vidste, at han ville bruge sit sabbatår med noget, der giver mening på den korte, såvel som på den lange bane:

“Jeg søgte praktikken, fordi jeg anså den som den allerbedste mulighed for at lære fra de bedste i branchen. For mig er det enormt vigtigt at bruge mit sabbatår på at dygtiggøre mig og få de værktøjer, der gør, at jeg kan nå derhen, hvor jeg allerhelst vil være.”

For Anton har det altså været vigtigt at blive klædt fagligt på af nogle af branchens allermest dominerende spillere. Som Junior Business Analyst har Anton fået lov til at arbejde med virksomhedens rapportering og kvantitative analysearbejde. Anton fortæller, at de værktøjer han tager med fra Samlino.dk bestemt er nogle han kan bruge undervejs på sit drømmestudie, International Business på CBS, samt som et led i at lande en eftertragtet stilling som business analyst i et finanshus senere i karrieren.

Udover, at et praktikforløb hos Samlino.dk er med til at fundere dig fagligt, vil du også opleve at blive en del af en gruppe, hvor team spirit og fælles succes udgør dagligdagen. Sagt anderledes har du et stærkt team i ryggen, der støtter dig både i dit arbejde, men også socialt. Netop dette er noget af det Andreas Pedersen, der også er praktikant, har fundet vigtigt i løbet af hans ansættelse:

“Det at arbejde med andre unge, der demonstrerer drive, passion og arbejdsmoral udover det sædvanlige, er det vildeste ved praktikken. Jeg har aldrig arbejdet sammen med så engagerede mennesker før, og jeg er rigtig taknemmelig for muligheden. Samlino.dk er et fantastisk team!”

Du får hands-on erfaring og dine beslutninger tæller

Med et praktikforløb hos Samlino.dk vil du opleve, at du træder ind i virksomheden på lige fod med alle andre. Din mening bliver hørt, og du vil opleve at have direkte indflydelse på både store og små beslutningsprocesser, fortæller Anton:

“Det allerbedste ved praktikken har været den mængde af ansvar, jeg har fået lov at få helt fra begyndelsen. Til trods for, at jeg lige er blevet færdig med gymnasiet, har jeg fået lov til at sætte mit aftryk på både projekter og beslutninger. Det er en tillidserklæring, og det er enormt fedt at se, hvordan ens arbejde betaler sig. Samtidig gør mængden af ansvar, at du udvikler dig helt vildt både personligt og professionelt.”

Udover ansvar, får du også en masse erfaring med dig. Det kan Andreas, der er i praktik som Junior Marketing Analyst skrive under på. Han arbejder med at brande Samlino.dk, hvilket betyder, at han sidder og laver søgemaskineoptimering, opbygning af partnerskaber og e-mailmarketing. Altsammen er noget, der giver ham hands-on erfaring, siger han og uddyber:

“Jeg søgte praktikken, fordi jeg gerne ville have en erhvervserfaring, der både var sjov, udfordrende og belønnnende. Udover det, så tiltalte det mig meget, at Samlino.dk er en digital platform, da jeg gerne vil have erfaring med at drive en forretning, der er funderet digitalt.”

Derfor skal du søge et 1-årigt praktikforløb hos Samlino.dk

Du skal søge et praktikforløb hos Samlino.dk, hvis du virkelig ønsker at kickstarte din karriere.

Hos Samlino.dk får du lov til at specialisere dig indenfor dit interesseområde, og du vil komme derfra med en masse hands-on erfaring, der vil styrke din profil senere hen i din karriere.

Du vil få ansvar fra dag 1, hvilket vil medvirke til, at du udvikler dig både professionelt og personligt. Samtidig bliver du en del af et dynamisk, ungt team, hvor passion og drive går hånd i hånd et godt socialt sammenhold.

Er du interesseret? Så læs meget mere her.


Kontakt Samlino.dk på job@samlino.dk for at komme i betragtning til praktikforløbet.

Senest opdateret: 22 maj 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 27-08-2015

Fancy jobtitler

Har du nogen gange undret dig over, hvad en Salgs-Ninja laver? Eller hvad med en Detail-Jedi? Vi har samlet otte bud på kuriøse jobtitler og oversat dem for dig. Måske får du inspiration til, hvad der skal stå på dit CV!

Læs mere
Sidst opdateret 20-08-2019

Sådan klæder et udlandsophold dig på til en karriere

Har du egentlig tænkt over, hvordan et udlandsophold under dine studier kan gavne din fremtidige karriere? Hvis ikke så læs med her, hvor vi highlighter tre af de kompetencer, som fremtidige arbejdsgivere bestemt er på jagt efter. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2019

5 råd til dig, der overvejer at deltage i Case Competitions

Går du og overvejer at deltage i en Case Competition, men er du i tvivl om, hvordan du forbereder sig bedst, og hvad du kan få ud af at være med? Læs vores fem gode råd nedenfor og bliv klogere på, om Case Competitions er noget for dig! 

Læs mere
Sidst opdateret 03-07-2019

Topliste over jobs med højeste og laveste ledighed

Se toplisten over uddannelser der fører dig direkte ind i ledighed - eller direkte ind på arbejdsmarkedet. Alle veje fører til Rom, men det gælder desværre ikke uddannelser og jobs. Hvis du vil undgå ledighed, bør du undersøge dine muligheder, inden du vælger uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Sådan laver du det perfekte CV

Søger du job, så ved du hvor meget dit CV har af betydning. Læs med her, hvor vi har samlet 10 nemme og hurtige tips til, hvordan du kan gøre dit CV endnu skarpere.

Læs mere
Sidst opdateret 18-03-2014

Netværk dig til drømmejobbet

Du kan nu få adgang til et virtuelt jobmarked og opbygge et professionelt netværk ved at nå ud til de helt rigtige mennesker og holde dig ajour med nye trends og medier. Ved at opbygge et professionelt netværk af ligesindede, kan du vise potentielle arbejdsgivere din passion og interesse for dit felt. Her får du 5 tips til at komme i gang.

Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Sådan bliver du ejendomsmægler

Er du god til tal, mennesker og vil du have en karriere, hvor du opfylder drømme? Så er en fremtid som ejendomsmægler måske noget for dig.Du får en hverdag med fart på, hvor din fornemmeste opgave er at hjælpe mennesker med at sælge deres bolig og/eller finde deres nye hjem.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Sådan skriver og opbygger du et godt kronologisk CV

Er du jobsøgende, og mangler du inspiration til at skrive et godt kronologisk CV? Læs med her, hvor du finder et eksempel på et kronologisk CV.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Derfor skal du have et studiejob, mens du læser

I dag er det meget almindeligt og attraktivt at have et studiejob, mens du læser, og det er der mange gode grunde til. Her kan du læse om fordele og ulemper ved et studiejob. Du får også vores gode råd til studentermedhjælperen. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-01-2016

Fordele ved medlemskab i fagforening

Mange studerende er ikke medlem af en fagforening i løbet af deres studietid, og de mener desuden heller ikke, at det er nødvendigt. Dette er en stor fejl. Vi giver dig vejledning i dine fordele ved et studiemedlemsskab i en fagforening - lige fra billige forsikringer til karriererådgivning.

Læs mere
Sidst opdateret 30-11-2017

Boost din iværksætterdrøm

Dét at blive og være iværksætter kan være en lang og hård kamp. Derfor har vi spurgt tre flyvende start-ups; HOLD, Hooves og Hoodee, hvad det er de kan, deres udfordringer og drømme for fremtiden.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Investér i dig selv med en Pilatesuddannelse

Pilates er ikke en særlig kendt uddannelse i Danmark, men I andre dele af verden bliver Pilatesuddannelsen sidestillet med andre fysiske uddannelser. Nu er der dog en ny spiller på banen. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-07-2018

Guide - Bliv bartender

Vil du gerne være bartender? Tag et bartender kursus og få et bartender job fyldt med oplevelser.  Som bartender får du hele verden som arbejdsplads. Det er ofte at bartendere søges i de varme lande, hvis du er til sol og strand. Drømmer du om et job, hvor kompetencer som det at være social, have en god hukommelse og salgsfærdigheder, være stærk til at multi-taske 

Læs mere
Sidst opdateret 12-04-2019

Hjælp til fagforening og a-kasse hos Frie Funktionærer

Når du er færdiguddannet, og måske er så uheldig ikke at få et job med det samme, er der hjælp at hente hos a-kasserne. Hvis du altså har meldt dig ind i tide. Læs med her, hvor Studentum Danmark, i samarbejde med Frie Funktionærer, guider dig igennem a-kasse- og fagforeningsjunglen.

Læs mere
Sidst opdateret 04-07-2019

Skriv et godt kompetence CV - se et eksempel her

Er du i gang med at søge job, og ønsker at fange opmærksomheden med dit CV? Et kompetence CV kan være den rigtige vej for dig - se her hvordan du laver det.

Læs mere
Sidst opdateret 30-06-2017

Kvindelige IT-talenter om den skæve kønsfordeling i IT-branchen

Hvordan får vi flere kvinder i IT-branchen? Det har vi spurgt 5 (kvindelige) IT-talenter om, så læs med her og bliv klogere med kvinderne bag koderne. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2019

Barista kursus: Sådan bliver du barista

Der findes ingen officiel barista-uddannelse i Danmark. Det betyder dog ikke, at du ingen mulighed har for at opnå titlen som barista; det kræver bare mere end at tage en uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 29-09-2017

Gør din faglige profil endnu stærkere

Hvad skal man egentlig sætte på CV'et? Og hvad gør man, hvis man ikke har vildt meget erfaring at skrive på sit CV? Hent inspiration her, til hvor du kan finde kompetencer, der kan give dit næste fagligt relevante job.

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

3 gode råd til at score studiejobbet

Når du skal ud på arbejdsmarkedet og kæmpe om drømmejobbet, er det ikke en mønsterstuderende, som er øverst på arbejdsgivernes ønskeliste. De leder efter en kandidat, der har kompetencer, som kan løse et aktuelt behov - og her er det erfaringer fra den virkelige verden, der gælder. Få tre gode råd til at få nye byggesten til dit CV i denne artikel.

Læs mere
Sidst opdateret 04-02-2018

Top 30 efterspurgte kompetencer hos studentermedhjælperen

Søger du et studiejob? Få styr på hvilke kompetencer du bør lægge vægt på i din jobansøgning, når jagten går ind på det gode studiejob.

Læs mere
Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv