Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

politiskolen

Om Politiskolen

Begge politiuddannelser (politikadet og politibetjent) foregår i København og Fredercia og er designet ud fra en ambition om at skabe maksimal sammenhæng mellem teoretisk og praktisk læring i et sammenhængende og progressivt udviklingsforløb. Du vil således opleve, hvordan teorien på Politiskolen hele tiden bliver suppleret med - og udfordret af - praktiske øvelser og cases fra politiets daglige opgaver.

Undervisningsforløbet varetages af tværfaglige underviserteams, som råder over præcis de kompetencer, der er i spil, når den aktuelle politiopgave skal løses .Typisk går du i en klasse med 24 studerende og har undervisning mandag til fredag fra klokken 08.00-15.30. 

Men uanset hvor kompetente underviserne er, så er det ikke dem, der skal løse de stillede opgaver, og det er naturligvis her, at du og dine medstuderende kommer ind i billedet. For på Politiskolen arbejder vi ud fra den betragtning, at man lærer bedst, når man selv søger og finder den viden, man skal bruge til løsningen af en konkret opgave. På denne måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at teoretisk viden kommer til at give mening i en praktisk sammenhæng.

Underviserne fungerer derfor i vidt omfang som rammesættere og facilitatorer, der understøtter de studerendes egen læring og udvikling. 

I undervisningen vil du opleve en engageret og uformel omgangstone, hvor man hjælper hinanden - for i politiet betyder makkerskab og kammeratskab noget særligt, også under uddannelsen.

I løbet af uddannelsen begiver du dig ud på en personlig rejse, hvor du får brugt mange sider af dig selv. Du kommer til at afprøve dine egne grænser og udvikler dig som menneske.

Vis alle uddannelser fra Politiskolen

Video

     

Uddannelser

Videregående uddannelse
Sikkerhed og beskyttelse Sted Gennemsnit
Politibetjent Flere byer (2)
Politikadet Flere byer (2)

Vis alle

Kategorier

Sikkerhed og beskyttelse


Kontakt

Politiskolen

Brøndbyøster Boulevard 30
2605 Brøndby

 Vis telefonnummer
politi.dk


Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Politiskolen endnu. Bliv den første!

Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7