Uddannelse i Pilates

Den Danske Pilatesskole
8 weekender fordelt på 6-7 måneder
Deltid
Private uddannelser
Kgs. Lyngby

Om uddannelsen

Tag en uddannelse i klassisk Pilates 

Dit udbytte med uddannelsen

Du får en uddannelse funderet i den klassiske Pilates, hvor du lærer metoden i sin rene form. Derudover får du en solid og detaljeret baggrundsviden om alt det som har med træning, bevægelse og krop at gøre – alt sammen formidlet af fagfolk og professionelle.

Du lærer at arbejde kreativt og selvstændig med Pilates, og du lærer at vurdere, hvad der er et godt valg til en given krop, og hvordan du let og simpelt tilpasser en øvelse til en bestemt person. Du får selvtilliden til at kunne træne andre i Pilates, træning og bevægelse – om det er en person, der står midt i en stor skade eller en topatlet som har brug for det ekstra til at kunne præstere på dagen, så vil du være klædt godt på efter endt forløb.

Sammensæt din egen uddannelse 

Hvordan du vælger at bruge din uddannelse og viden er helt op til dig selv. Vi giver dig fundamentet til selv at træffe et kvalificeret valg som passer til dig. Tempoet og tiden du skal bruge, ja det bestemmer du også selv og det afhænger af, hvor meget tid du kan sætte af til din uddannelse.

Du kan herfra frit sammensætte dit forløb og tage modulerne i den rækkefølge, du foretrækker og i dit eget tempo. Du kan deltage ubegrænset antal gange på kurset når du har betalt for forløbet.

Undervisningsforløbet

Undervisningen er inddelt i moduler, der løber over 8 weekender henover 6-7 måneder. Forud for forløbet modtager du en oversigt over weekendmodulernes temaer, og du kan herfra vælge, om du vil tage hele forløbet eller blot enkelte moduler.

Du vil desuden blive tilbudt træningstimer imellem modulerne - enten på hold hos Pilates B i Lyngby eller Ringsted eller via Skype i en gruppe med andre. Dette er inkluderet i prisen.

Du vil desuden blive tilbudt at træne på egen hånd i studiet under supervision af en erfaren instruktør. Dette gælder dog kun, hvis du er tilmeldt hele forløbet på forhånd og først efter gennemførsel af modul 1 og 2. Undervejs i forløbet vil du løbende blive tilbudt sparring.

Undervisningsgange

Hvert modul er på 10 timer og undervisningen ligger fredage kl. 14-18 og lørdage kl. 11-17.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal have trænet Pilates minimum 10 gange inden opstart. Der vil desuden være forskellige forventninger til dig forud for deltagelse på de enkelte moduler:

Modul 1, Matwork + modul 2, Reformer: Her kræves ikke de store forudsætninger, men du skal være bekendt med Matworkøvelsernes og Reformerøvelserne på et let øvet niveau. 

Modul 3, 4, og 5: Her skal du være bekendt med udstyret, men ikke ekspert.

Modul 6: Ingen forudsætninger

Modul 7: Du skal være i fysisk god form og have stiftet bekendtskab med øvelserne på et øvet niveau og være godt hjemme i basisøvelserne. Reformer øvelserne – fulde repetoire

Modul 8: Du skal have prøvet Pilates før og have en god forståelse for teknikken bag. Du behøver ikke at have prøvet udstyret inden.

Pris

Priser:

8 moduler, hele forløbet - Del 1: 18.000 kr.

– inkl. 8 moduler á 10 timer, 8 holdtimer enten via Skype eller fremmøde, 10% rabat på øvrige hold og privattimer hos Pilates B Ringsted og Pilates B Lyngby. Fri adgang til at træne selv hos Pilates B efter gennemført modul 1 og 2.

3 valgfrie moduler - Del 1: 9.000 kr.

– for 3 moduler booket på en gang inkl. 3 holdtimer enten via Skype eller fremmøde, 10% rabat på hold og privattimer hos Pilates B Ringsted og Pilates B Lyngby.

1 valgfrit modul - Del 1: 3.200 kr.

– for 1 valgfrit modul uden holdtræning.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Uddannelse i Pilates
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Den Danske Pilatesskole

Nørregade 5A
2800 Lyngby

 Vis telefonnummer
dendanskepilatesskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Uddannelse i Pilates

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Uddannelse i Pilates endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9