Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Sprogskole på Hawaii

Tag med på et sprogskoleophold på Hawaii, og oplev den velkendte 'aloha-kultur', mens du optimerer dine engelske sprogkundskaber!

Drømmer du om at bruge et par uger på Hawaii? Ønsker du at tilbringe hele din sommerferie på Hawaii? Eller drømmer du om at tilbringe et halvt år på Hawaii? Uanset hvor lang tid du drømmer om at tilbringe på Hawaii, så er et sprogskoleophold en mulighed for dig. Med et sprogskoleophold får du nye venskaber og kulturelle oplevelser samtidigt med, at du får optimeret dine engelske sprogkundskaber. Lyder dette som noget for dig? Så læs med her!

Hvad er fordelene ved at tage på sprogskole? 

Der er rigtig mange fordele ved at tage på sprogskole, uanset om det er for et par uger eller længere tid. En af fordelene ved et sprogskoleophold er, at du får muligheden for at forbedre dine engelske sprogkundskaber. Det er altid en fordel at være dygtig til engelsk. Dette kan både være en fordel, hvis du ønsker at arbejde i internationale organisationer, hvor der kommunikeres udelukkende på engelsk. Det kan også være en fordel i almene organisationer, eftersom mange i dag skal benytte engelsk til at kommunikere mundtligt og skriftligt med internationale samarbejdspartnere eller kunder. Et sprogskoleophold kan derfor være en hjælp til at optimere dit fremtidige CV, når du skal søge om studiejobs eller fuldtidsstillinger. Samtidigt kan et sprogskoleophold være en hjælp til at få nye bekendtskaber og give dig nye kulturelle oplevelser.

Hvordan er et sprogskoleophold på Hawaii organiseret? 

Det er meget forskelligt, hvordan sprogskoleopholdene er organiseret, og det kommer meget an på den enkelte udbyder. Nogle udbydere tilbyder, at du kan bo på et af deres kollegier sammen med de andre fra sprogskolen. Nogle udbydere tilbyder, at du kan bo hos værtsfamilier, mens du er på sprogskole. Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af destinationen samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er på sprogskole.  

Hvad kan jeg opleve på Hawaii? 

Hawaii er den perfekte destination for dig, som vil opleve idylliske solnedgange, store naturoplevelser og en kultur, som ikke ligner nogen anden. Har du altid elsket at vandre, så er Hawaii stedet for dig, da du kan tage på vandreture på Kauai med lokale guider, som viser dig den frodige natur, brusende vandfald og smukke strande. På Hawaii kan du også opleve Honolulus verdenskendte Waikiki strand, der ligger syd for Honolulu, hvor storbylivet går helt ud til vandkanten på stranden. På stranden findes alt inden for shopping, udflugter, hoteller, cafeer og diskoteker. Denne strand er derfor et rigtig godt udgangspunkt for at se resten af øen. En anden naturoplevelse, som man ikke må glip af, når man er på Hawaii er vulkanerne på Big Island, som er blandt de mest aktive i hele verden. 

Hvor kan man finde sprogskoleophold til Hawaii?

Der findes mange forskellige udbydere, som udbyder sprogskoleophold til Hawaii. For at give en hjælpende hånd i din søgen efter det rigtige sprogskoleophold for dig, har vi på denne side samlet en række forskellige udbydere. På denne måde har du muligheden for at opveje fordele og ulemper ved de forskellige sprogskoleophold, og finde det ophold som bedst imødekommer dine behov og ønsker. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at rejse på et bestemt tidpunkt, modtage undervisning på en specifik måde eller at opholdet varer en specifik længde. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Honolulu, Hawaii
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9