Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 189
1
2
3
4
...
10
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Online Uddannelse

Online uddannelse

Vil du gerne tage en uddannelse, hvor du har stor frihed? Så kan du tage en uddannelse online! Når du studerer online bestemmer du helt selv om du vil undervises hjemme fra sofaen, på en hyggelig café eller noget helt tredje. Læs mere her! 

Hvilke uddannelser kan man tage online?

Ønsker du at tage din uddannelse online, så er mulighederne mange! I løbet af de seneste år er flere og flere uddannelsesudbydere begyndt at tilbyde deres uddannelser online. Dagen i dag kan du læse alt fra HF til Softwareudvikling online. På denne side kan du se de mange muligheder du har. 

Selvdisciplin

Når man tager en online uddannelse, så er det ikke muligt for din undervise at holde øje med om du deltager aktivt, som de ellers ville gøre ved fysisk fremmøde. Derfor er det vigtigt, at du som studerende besider en hvis grad selvdisciplin, når du studerer online. Derfor kan det også være en god idé, at du befinder dig i de rette omgivelser på undervisningsdage. Udover selvdisciplin er det også vigtigt, at man har adgang til internet, samtidig med, at man skal besidde en nogenlunde kendskab til teknik, da der ikke på samme måde vil være mulighed for it-vejledning som ved en klassisk uddannelse. 

Kan man få SU på en online uddannelse?

Ja! Hvis den uddannelse du vælger at starte på er SU-berettiget, så har du ret til at modtage SU, uagtet om du tager uddannelsen online eller fysisk! På samme måde har du også mulighed for ungdomskort, SU-lån, studierabat og alt andet du ellers ville have, hvis du tog uddannelsen med fysisk fremmøde. 

Kan man blive student online?

Du har rig mulighed for at blive student online! Flere og flere gymnasier tilbyder både HF- og STX-uddannelser online. Så du kan sagtens få hue på med en online uddannelse! 

Lyder en online uddannelse som noget for dig? Så scroll gennem denne side og find en uddannelse, der passer perfekt til dig!