Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Kombinér dit matematik HF enkeltfag med fjernundervisning

Mangler du et enkeltfag eller niveau for at kunne opfylde de adgangskrav der er til netop den uddannelse, du gerne vil søge ind på? Har du brug for et fleksibelt forløb, hvor der bliver taget højde for dine begrænsninger i forhold til studietid? HF & VUC er din mulighed for at indhente det forsømte, og tage det fag som du mangler. Med fjernundervisning har du mulighed for at tilrettelægge det, så det passer ind i din hverdag.

Du kan læse på HF og VUC hvor og når det passer dig. Der starter nye hold hvert halve år i januar og august. Nogle steder er der også turboforløb, der starter i oktober eller april.

Der er mange muligheder for at tage HF enkeltfag:

  • Almindeligt forløb
  • Fjernundervisning
  • Aftenforløb
  • Dagsforløb
  • Et eller et halvt år


Matematik enkeltfag på HF og VUC

Matematik som enkeltfag tilbydes på 3 niveauer: A er det højeste niveau, B det mellemste og C det laveste niveau.

I matematik bliver du i stand til at forstå, anvende og kommunikere om matematik i sammenhænge, der vedrører dagligliv, samfundsliv og naturforhold, og at du opnår tilstrækkelige kompetencer til at kunne gennemføre en uddannelse, hvori matematik indgår på et grundlæggende niveau. Desuden skal du kende til vigtige sider af matematikkens vekselvirkning med kultur, videnskab og teknologi.


Matematik enkeltfag gennem fjernundervisning

Hvis du vælger et enkeltfag gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det. Fjernundervisning er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du har stor frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dette betyder selvfølgelig også, at man skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

For at kunne deltage i fjernundervisning er det en forudsætning, at du har en computer og kan begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 


Hvordan fungerer fjernundervisning?

Et HF enkeltfag via fjernundervising er et fleksibelt valg for dig, der måske ikke har mulighed for at møde fysisk op, eller har brug for at tage faget på skæve tidspunkter af dagen.

Fagets indhold og krav er nøjagtigt de samme gennemfjernundervisning som hvis du tog et almindeligt forløb. 

Undervisningen bliver så vidt muligt tilrettelagt, således at det er muligt for dig at arbejde på egen hånd med materialet. Det er selvfølgelig muligt for dig, at være i kontakt med underviseren eller en vejleder, når dette er nødvendigt. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7