Viser 1-20 af 35
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 35
1
2

Læs Sport og Idrætsvidenskab i udlandet

Er du typen der er mere til en dag i fitness end en dag på sofaen? Elsker du at dyrke sport og har du lyst til at gøre karriere indenfor idræt? Så kan det være du skal læse idrætsvidenskab. Er du samtidig vild med at rejse og se den store verden? Så kan det være du skal læse sport og idrætsvidenskab i udlandet! 

Hvad er sport og idrætsvidenskab?

På en uddannelse i idrætsvidenskab vil teoretisk fordubelse kombineres med fysiske aktiviteter. Den boglige del kredser om både naturvidenskabelige, pædagogiske og humanistisk-samfundsvidenskabelige fag. Den praktiske del indeholder fysiske og motoriske udfordringer, hvor du har undervisning indendørs og udendørs i al slags vejr.

Du vil samtidig lære en masse om anatomi, og lære hvordan man bearebejder skader på bedst muligvis. Generelt vil du opnå stor viden om, hvordan kroppen fungerer, og hvordan man træner den bedst. 

Karrieremuligheder

Med en uddannelse indenfor idrætsvidenskab er mulighederne mange! Du kan fungere som selvstændig i en bred idrætssektor. Du kan bl.a. arbejde som træner i et sportsforbund, hos ungdomshold og andet. 

Mange vælger at læse videre på kandidatuddannelsen, efter de har bestået deres bacheloruddannelse i idrætsvidenskab. Det kan give dig jobmuligheder som underviser på eksempelvis gymnasier, HF eller idrætshøjskoler. Du kan også arbejde som konsulent i idrætsforeninger og kommuner, i idrætsorganisationer, i specialforbund, eller du kan arbejde med sundhed og sygdomsforebyggelse i den private sektor, kommuner og regioner.

Mange vælger også at blive selvstændige. Her kan du bl.a. åbne egen klinik, arbejde som trænere indenfor forskellige brancher som freelance og meget andet. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Relaterede kategorier