Udveksling og High School

Andre sportsgrene

Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Næste startdato
Udfyld kontaktformularen for mere information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Sports scholarship til universitet i USA

Få et scholarship for dit talent og en universitetsuddannelse mens du konkurrerer i din sport. Der findes intet bedre sted at gøre dette!

Volleyball

 Der findes i alt 1800 skoler som har et volleyballhold og de fleste af dem er kvindehold. De bedste unge atleter fra hele verden kommer til USA for at spille volleyball og få et scholarship. Med trupper på over ti spillere på hver skole er der efterspørgsel på engagerede og talentfulde internationale spillere.

Skiløb

En relativ lille del af college-sporten med blot 41 skole. Med få skoler med et skiløbsprogram gør, at sporten er meget konkurrencedygtig. Collegeskiløbere, enten langrendsløbere eller alpineskiløbere spænder fra atleter fra OL-niveau til atleter på lavere niveau. Konkurrencen om scholarships er hård, og collegeskiløb er en fantastisk platform for de næstbedste internationale skiløbere.

Roning

Kun internationale toproere kan realistisk set modtage et stort scholarship i denne sport. Det er som regel de prestigefyldte akademiske universiteter, og man skal vise både et eliteniveau sportsligt og fremragende akademiske præstationer. Der er omkring 150 skoler med roprogrammer med en gennemsnitlig holdstørrelse på omkring 40 roere.

Gymnastik

Start tidligt! Dette er en af de mest konkurrence-dygtige sportsgrene at modtage et scholarship i. Trænere leder flere år i forvejen efter internationalt erfarne gymnaster. De fleste har evnen til at konkurrere i store internationale konkurrencer. Kun 80 skoler har et gymnastikprogram (de fleste for kvinder), med i gennemsnit 20 gymnaster på holdet. 

Der findes også andre collegesport, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Udfyld kontaktformularen for mere information

  • Holdundervisning
  • USA

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Andre sportsgrene
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CSUSA - College Scholarships USA
Kongensgade 31B 1.th
5000 Odense C

Vores rejse begyndte fra vores sovesale i 2007. Vi er nået langt siden da. Vi har bygget et enormt netværk af succesrige studerende atleter og skabt veje ud over college. Men det starter med at finde det rigtige skole- og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet