Viser 1-20 af 46
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 46
1
2
3

jura i udlandet

Læs jura i udlandet og få en international vinkel på din profil 

Interesserer du dig for retssystemet, og drømmer du om en international uddannelse? Så bør du overveje at tage en juridisk uddannelse i udlandet. Som jurastuderende lærer du ikke blot hvilke love der gælder, du lærer også hvordan de bliver til, og hvordan de bruges i praksis. Du bliver ydermere uddannet til at kunne gennemskue hvordan love og regler administreres, samt hvordan de skal fortolkes. 

En verden af muligheder

Når du læser jura bliver du undervist i en lang række fagområder, herunder bl.a. forfatningsret, folkeret, EU-ret, forvaltningsret, familieret, strafferet og formueret. Alt dette har du mulighed for at lære på et af verdens bedste universiteter, hvis du vælger at gå i gang med jurastudierne udenlands. Om du vil læse i Singapore, Australien, New Zealand, Usa, Sydamerika, Asien, England og Canada er ikke afgørende, det væsentligste er at du har mod på en udfordring og har lyst til at få uforglemmelig oplevelse. 

Et ambitiøst valg

Udover at være en kæmpe oplevelse, pynter en international uddannelse også gevaldigt på CV’et. Hvis du har studeret i udlandet vidner det om at du er selvstændig, ambitiøs og har viljestyrke, alt sammen kvaliteter som tilgodeses i alle virksomheder. Uanset om du vælger at tage hele, eller blot dele af din uddannelse i udlandet, vil du øge dine jobmuligheder markant. Som færdiguddannet har du mulighed for at få job i mange forskellige brancher som fx advokatbranchen, den finansielle sektor, private organisationer, politiet eller i den offentlige administration. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Relaterede kategorier