Vis studentum.dk som: Mobile

Administration of Justice, Associate in Science (AS)

Santa Barbara City College (SBCC)
Videregående uddannelse
Santa Barbara

Video

   

Hvorfor vælge Santa Barbara City College (SBCC)?

Stort fagligt udbytte

Fantastisk beliggenhed

Et af de bedste Community Colleges i hele USA

Om uddannelsen

Administration of Justice, Associate in Science (AS)

På denne uddannelse lærer du at: 

  • Forklare det amerikanske strafferetssystem og ansvarsomfanget for de forskellige lokale, statslige og føderale retshåndhævende myndigheder. Identificer og beskriv de forskellige metoder, der anvendes til måling af kriminalitet og kriminelle adfærdsmønstre.
  • Formulere forskellene mellem de største kriminologiske teorier om årsagerne til kriminalitet, og hvordan disse teorier vedrører politikker mod kriminalitet og kriminel adfærd.
  • Identificere og diskutere den juridiske, sociale og politiske sammenhæng med kriminalitet og straf. Demonstrer kritisk tænkning og analytiske færdigheder erhvervet inden for samfundsvidenskab som forberedelse til fortsættelse af uddannelse på universitetsniveau.

justice

Santa Barbara City College (SBCC)

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på en masse gode shopping-, mad- og kulturoplevelser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor SBCC er så populært blandt både amerikanske og internationale studerende.

Santa Barbara City College åbnede i 1909, hvilket gør stedet til et af de ældste "community colleges" i Californien. SBCC måtte dog lukke kort efter 1. verdenskrig, men blev genetableret igen i 1946. I dag går der over 17.000 studerende, hvoraf 1000 af dem er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Dette gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt kan føle dig hjemme og - netop - som en del af et "community."

Der er også et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt. Her kan du møde andre medstuderende med samme interesser som dig, om det så måtte være anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

Santa Barbara City College har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA. Her kan man nemlig få rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Hvad kan jeg læse på Santa Barbara City College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på associate-niveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på Santa Barbara City College (SBCC)

Film and Television Production

Psychology

Business

Communications

Biological Sciences

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Administration of Justice, Associate in Science (AS)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Santa Barbara City College (SBCC)

721 Cliff Dr
93109

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Administration of Justice, Associate in Science (AS)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Administration of Justice, Associate in Science (AS) endnu. Bliv den første!
Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12