Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Mest relevant
Viser 1-9 af 9

Tag en kreativ uddannelse i Århus

Ønsker du at forbedre dine kreative kompetencer? Måske vil du gerne tage en hel uddannelse i kunst, musik eller teater? Eller også vil du udvikle din hobby, og gøre det mere professionelt. Du kan finde kreative uddannelser i Aarhus, som passer til begge niveauer.

Kreativ i uddannelse

Hvilke kreative uddannelser findes der i Århus?

I Århus finder du både hele kreative uddannelser som Musikvidenskab og Kunsthistorie, og du kan både blive uddannet som fx kunstner eller skuespiller. Men du finder også kurser i fx tegning eller dans på en højskole, hvor du kan arbejde på at udvikle din hobby.

Lige meget hvilken type uddannelse du vælger, vil du videreudvikle dit talent, og drømmer du om at komme ind på et af topskolerne i København eller udlandet, så kan undervisning i dit fag, være en rigtig god ide. Da det forbedrer dine chancer for at komme ind markant.

Du finder mange forskelligartet kreative uddannelser i Århus. Og alt efter hvad dit kreative fokus er, finder du både hele uddannelser, kreative kurser eller kurser hvor noget af fokuseret er særlig kreativt.

Hvilken kreativ uddannelse skal du vælge?

Valget af uddannelse handler selvfølgelig rigtig meget om dine interesser, hvor du ønsker at forbedre dit talent og hvad dine ambitioner er. Er du helt nybegynder, skal du selvfølgelig sørge for at finde kurser der passer til dét niveau. Har du mod på, og ambitioner om at skulle ind på en større skole og uddanne dig til fx danser eller performer, så kan et forberedende kursus være godt givet ud.

Find ud af hvad du rigtig brænder for, og om det skal være på hobbyplan eller professionelt, før du hopper ud i en uddannelse.

Husk, rigtig mange i det kreative miljø er både ambitiøse og elsker udfordringer, hvorfor programmerne ofte er det samme. Undervisningen finder du ofte både teoretisk og praktisk. Hvor der er diskussioner og dialoger med underviserne.

Hvorfor tage en kreativ uddannelse

Med en kreativ uddannelse i rygsækken opnår du ikke bare kompetencer og udvikler dit talent inden for dit specifikke felt. Du opnår også masser af erfaring inden for branchen og lærer dig selv bedre at kende.

Hvordan fungerer du fx i konkurrence med en masse andre spændende og dygtige talenter, og hvordan arbejder du under pres? Det er alt sammen noget du lærer om dig selv. Samtidig får du et godt netværk, som alle har samme interesse og passion som dig, og som du kan følge gennem karrieren.

Hvis du går på et forberedende kursus får du et smugkig ind i den verden som du brænder for. Og med en hel kreativ uddannelse får du netværk som kan føre dig videre i din karriere. Du møder professionelle udøvende undervisere og gæsteundervisere, og udvikler dit eget personlige kreative udtryk. Samtidig opbygger du dit eget personlige portefølje, som følger dig i hele din karriere.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Århus
marts 2024
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier