Vis studentum.dk som: Mobile

Innovation og entrepreneurship (Professionsbachelor top-up)

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
2 år
Dansk
Ja
Heltid
Professionsbachelor
Odense, Vejle

Om uddannelsen

innovation

Innovation og entrepreneurship

Går du og drømmer om arbejde som projektmager, forretningsudvikler eller at blive iværksætter? Vil du arbejde med idégenerering og forretningsudvikling? Så skal du tage en uddannelse i innovation og entrpreneurship. 

Uddannelsen i Innovation og Entrepreneurship er for dig, der vil gå i dybden med kreative processer, projektledelse og iværksætteri.

Dit udbytte med en uddannelse i innovation og entrepreneurship

Du bliver med denne uddannelse specialist i innovation, entreprenørskab og forretningsudvikling.

Du vil opnå færdigheder til at kunne arbejde med:

  • Prototyping
  • Go-to-market strategier
  • Ledelse
  • Entreprenørielle økonsystemer og netværk

Uddannelsens indhold og opbygning

Du vil på uddannelsen lære at arbejde med forskellige forretningsmodeller og idegenerering, ligesom du vil blive skarp på finansiering af din idé.

På studiet vil du opleve en projektorienteret undervisningsform, som indeholder digitale læremidler, gruppearbejde og individuelle opgaver - alt sammen med fokus på din dagligdag som entreprenør og idémager. Dette forbereder dig til at skabe dine egne projekter, et liv som iværksætter samt til de forskellige jobtyper, der findes inden for innovation og forretningsudvikling i etablerede virksomheder.

Uddannelsen er et 1½-årigt fuldtidsstudie. Det betyder, at du skal forvente fremmøde og lektioner alle hverdage. Uddannelsen forløber over tre semestre svarende til 90 ECTS-point. Hvert semester er et afgrænset og afsluttet forløb med egne prøver og eksamener.

Studiet består overvejende af temaorienterede projektarbejder, workshops og camps. Derudover er der skriftlige opgaver og diverse aktiviteter i forbindelse med undervisningen, f.eks gæsteforelæsninger og praktik.

Alle temaer og workshops bygger på samarbejder med eksterne virksomheder eller cases. Det forventes derfor af dig, at du møder velforberedt og deltager aktivt i de aktiviteter, studiet tilbyder.   

I den valgfri specialeretning kan du specialisere dig i den retning, du har interesse i. Du er derfor selv med til at definere, hvilke valgfag der er relevante. Et eksempel på tilbudte valgfag er:

  • Small Data
  • Social Entrepreneurship as a businessmodel
  • Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Eksamen og diplom

Hvert semester er et afgrænset og afsluttet forløb med egne prøver og eksamener, og dit praktikforløb afsluttes med en bachelorrapport.

Video

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Innovation og entrepreneurship (Professionsbachelor top-up)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Innovation og entrepreneurship (Professionsbachelor top-up) endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Louise Ea Belling Kraneled, læse...

"En fordel ved at gå på erhvervsakademiet er at underviserne har praktisk erhvervserfaring, og det gør undervisningen meget praktisk og konkret."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: