Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Matematik enkeltfag som fjernundervisning

Mangler du matematik på c-niveau for at kunne komme ind på dit drømme-studie? Har du samtidig svært ved at få presset undervisningen ind i din hverdag? Så bør du bestemt overveje, at læse matematik på enkeltfags-niveau som fjernundervisning. På den måde kan du nemlig dygtiggøre dig, men du gør det der og hvornår det passer dig. Matematik enkeltfag som fjernundervisning

At tage matematik enkeltfag som fjernundervisning foregår typisk ved, at du deltager i et fysisk seminar ved begyndelsen af hvert modul. Herefter arbejder du så selvstændigt med opgaverne online; det er dog muligt for dig at kommunikere med din underviser i løbet af denne periode. Forløbet afsluttes enten med en mundtlig eller skriftlig eksamen, som finder sted på undervisningsstedet. 

Derfor er matematik som enkeltfag en rigtig god idé

Matematik er ét af hovedfagene og er et optagelseskrav på rigtig mange af de videregående uddannelser på de naturvidenskabelige og samfundsfaglige videregående uddannelser. Det betyder altså, at du er nødt til at gennemføre faget, hvis ikke du har det på rette niveau allerede, hvis du vil give dig selv de allerbedste uddannelsesmuligheder. Matematik er et af de mest centrale fag, hvorfor det stilles som optagelseskrav på de naturvidenskabelige og samfundsfaglige videregående uddannelser. 

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad du kan forvente dig af matematik enkeltfag på A-, B- og C-niveau. 

Vælg det rette niveau

Matematik er en abstrakt videnskab, der omhandler tal og strukturer. Matematikkens metoder bunder i logik og læren om sandt og falsk.

Sværhedsgraden af matematikundervisningen afhænger af, hvilket niveau du vælger at følge matematik enkeltfag på. A-niveau er det højeste niveau, herefter følger B-niveau og til sidst kommer C-niveau.

Hvilket niveau skal du vælge at følge matematik enkeltfag på?

Hvilket niveau, der er det rigtige for dig afhænger groft sagt af det studie du ønsker at søge om optagelse på. De videregående studier kræver et vist niveau, der dog der dog er forskelligt fra studie til studie. Det betyder, at bare fordi det f.eks. er et naturvidenskabeligt studie, så kan det sagtens være, at der kun kræves matematik på B-, eller C-niveau. 

Det er derfor en rigtig god idé, at du ved lige præcis, hvilket niveau du skal bruge, når du skal til at følge matematik enkeltfag. Det gør du nemmest ved enten at læse om uddannelsen eller ved at tage kontakt til uddannelsesinstitutionen. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12