Viser 1-17 af 17
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-17 af 17

HF Online

Få din drømmeuddannelse med HF enkeltfag eller en hel HF-fagpakke online!

Drømmer du om at uddanne dig, men har ikke mulighed for at møde op til klasseundervisning? Ønsker du at tage en uddannelse, som er mere fleksibel i forhold tid og sted? Så er en online HF uddannelse måske lige noget for dig! Med HF online kan du nemlig både tage HF enkeltfag og en hel HF-fagpakke. 

Hvilke fordele er der ved at tage HF online? 

Der er rigtig mange fordele ved at tage en HF online, og det er særlig relevant for dig, som har en travl hverdag med meget lidt tid tilovers - eller af andre grunde ikke har mulighed for at møde op til daglig klasseundervisning. 

En af fordelene ved at tage uddannelsen online er, at det er ekstremt fleksibelt. Du kan deltage i din online undervisning alle steder fra, så længe du har din computer med dig. Dette vil spare dig for transporttiden frem og tilbage, og gøre din tid mere fleksibel i forhold til planlægningen af din hverdag. Dette er en enorm stor fordel, da mange oplever et stort tidspres i hverdagen, og dette tidspres vil blive formindsket, hvis du vælger at tage din uddannelse online!

For dig som arbejder bedst selvstændigt, vil online undervisning være en stor fordel, da du her får muligheden for at arbejde alene uden forstyrrelse. Herudover er online undervisning også en god fordel for dig, som ønsker at lære nye ting i dit eget tempo og ønsker at fordybe dig i nye emner i et roligt og afslappet miljø.  

Kan jeg stadig modtage SU, selvom hele min uddannelse er online?

Du kan sagtens være berettiget til SU, selvom hele din uddannelse foregår ved online undervisning. Der er dog nogle krav, som skal opfyldes, før du bliver berettiget til SU, og det er omfanget af din studieaktivitet. For at søge SU til e-learning skal du nemlig være studieaktiv i et omfang, som svarer til det omfang, der kræves for deltagere i kurset. Når du modtager SU, vil det ikke være muligt selv at tilrettelægge afleveringsdatoer, og du skal derfor følge en specifik studieplan. 

Hvilke fag udbydes på en HF online? 

Der eksisterer rigtig mange udbydere af HF online, og derfor vil du opleve, at du kan tage langt de fleste fag. Dette vil typisk være fag som i forvejen tilbydes på en almindelig HF uddannelse med klasseundervisning, som du har muligheden for at tage online via e-learning i stedet for. Dette er b.la. fag som Dansk A, Engelsk (C, B, A), Matematik (C, B, A) eller samfundsfag (C, B) og mange flere fag.

Ydermere er der nu også mange udbydere, som tilbyder hele HF-fagpakker online, som giver dig muligheden for at tage en mellemlang videregående uddannelse bagefter. Her kan du uddanne dig til sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog eller andet. 

Hvor kan jeg tage HF online fag?

Der eksisterer efterhånden mange forskellige udbydere, som udbyder HF enkeltfag eller en hel HF uddannelse online. Her vil undervisning være i lige så god kvalitet og med udbytte mindst lige så rigt, som ved fremmøde klasseundervisning. 

En HF med online undervisning vil derfor være særligt tilegnet dig, som vil arbejde selvstændigt, lære nye ting i dit eget tempo, spare transporttid, vil fordybe dig og har brug for at tilrette- og planlægge din egen tid.

Længere oppe på siden vil du derfor finde en række af forskellige udbydere, som tilbyder HF online både som enkeltfag eller en større pakke, som gør det muligt for dig at tage en mellemlang videregående uddannelse bagefter. Du vil derfor helt sikkert kunne finde det kursus, som passer bedst til dig og dine behov! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9