Erhvervsuddannelse Ringsted

Skab din fremtid med en erhvervsuddannelse. Har du en drøm om at tage en erhvervsuddannelse? Se dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse i Ringsted i listen herunder.
Filtrer efter
Studieretning
Erhvervsuddannelse
Ringsted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-19 af 19
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Tag din erhvervsuddannelse i Ringsted

Ringsted har meget mere at byde på end at være én af Sjællands ældste byer, den smukke Sct. Bendts Kirke, betagende natur, et outlet etc. Her finder du nemlig også hurtigt ud af, at du har fremragende uddannelsesmuligheder. Blandt andet finder du et bredt udvalg af erhvervsuddannelser, der giver dig mulighed for at forfølge en karriere inden for en række forskellige fagområder.

Udforsk mulighederne for en erhvervsuddannelse Ringsted

Erhvervsuddannelserne i Ringsted er skræddersyet til at imødekomme arbejdsmarkedets behov, og giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere. I Ringsted spænder udvalget af erhvervsuddannelser over forskellige brancher som håndværk, sundhed og service.

Blandt nogle af dine muligheder kan nævnes:

  • Elektronikfagtekniker: Uddannelsen kombinerer praksis og teori, og du kommer til at stifte bekendtskab med en bred vifte af elektronisk udstyr, ligesom du får undervisning i de måleinstrumenter, som knytter sig til faget. Uddannelsen til elektronikfagtekniker hos ZBC tager 4 år og 6 måneder.

  • Handelsassistent: Gennem den 3-årige uddannelse til handelsassistent hos ZBC lærer du at forhandle samt udvikle og vedligeholde kontakten til andre virksomheder. Handelsuddannelsen kombinerer teori og praksis, og foruden det nævnte lærer du bl.a. også om kundeadfærd og forskellige måder at sælge på.

  • Procesoperatør: Uddannelsen til procesoperatør kombinerer praksis og teori og du kommer til at lære at betjene og overvåge produktionsanlæg samt sikre, at produktion kører som den skal. Uddannelsen har en varighed fra 2 år og 6 måneder op til 5 år.

  • Pædagogisk assistent: Drømmer du om at arbejde med børn og unge? Eller voksne med særlige behov? Gør en forskel. Tag uddannelse som pædagogisk assistent hos ZBC. Uddannelsen tager 3 år og 1,5 måned. Hvis du er over 25 år og har mindst 2 års erfaring som pædagogmedhjælper indenfor de seneste 4 år, kan du tage den pædagogiske assistent uddannelse (PAU) uden oplæring (praktik) og grundforløb.

  • Værktøjsmager: På 4 år og 6 måneder kan du tage erhvervsuddannelsen til Værktøjsmager hos ZBC i Ringsted. Uddannelsen til værktøjsmager kombinerer praksis og teori, og du får grundlæggende indsigt og viden om konstruktion af støbeforme til masseproduktion.

  • Urmager: Uddannelsen til urmager kombinerer praksis og teori, og du får indsigt og viden om salg, reparation og vedligeholdelse af både gamle og nye ure. Det sker blandt andet gennem fag som Urelektronik og Mekaniske storure. Uddannelsens varighed er 4 år og 6 måneder.

Dette er som sagt blot et udpluk af dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse i Ringsted. Som nævnt tidligere findes der nemlig et bredt udvalg af erhvervsuddannelser, der giver dig som kommende studerende mulighed for at vælge netop den uddannelse, der passer til dine interesser.

Tag et skridt mod din fremtidige karriere

Sidder du og overvejer en erhvervsuddannelse, men er stadig ikke helt sikker på, at det er det rette for dig? Vi giver dig herunder et udpluk af nogle af de mange fordele, der er med erhvervsuddannelser som uddannelsestype.

  • Jobmuligheder: Mange erhvervsuddannelser er designet med henblik på at opfylde specifikke behov på arbejdsmarkedet. Dette er med til at sikre, at du bliver udstyret med aktuelle færdigheder, som virksomheder efterspørger, hvilket øger dine chancer for at finde beskæftigelse efter endt uddannelse.

  • Uddannelsernes varighed: Sammenlignet med en universitetsuddannelse kan erhvervsuddannelser være kortere, hvilket betyder, at man kan komme hurtigere ud på arbejdsmarkedet. Dette kan være en fordel for dem, der ønsker at starte deres karriere så tidligt som muligt.

  • Praktisk erfaring og færdigheder: Erhvervsuddannelser fokuserer på at give praktiske færdigheder og viden, hvilket betyder, at du får håndgribelige færdigheder og erfaring, der er direkte relateret til din valgte branche. Du skal dermed ikke vente særlig længe på at se udbyttet af uddannelsen.

En erhvervsuddannelse har med andre ord mange fordele, og det er en attraktiv vej for mange mennesker. Lyder en erhvervsuddannelse også som det rette valg for dig? Se dine muligheder for en erhvervsuddannelse i Ringsted i listen herover.