Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Online undervisning
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 196
1
2
3
4
...
10
Annoncer

Populære kategorier

Find din designuddannelse

Design kan være mange ting, og begrænser sig ikke kun til én branche. Kreativitet findes over alt. Tag en kreativ uddannelse, hvor du kombinerer dine interesser med faglig viden, som gør dig til en eftertragtet medarbejder på arbejdsmarkedet. 

I dagens samfund er det muligt at tage hele sin uddannelse gennem fjernundervisning, der gør det fleksibelt for dig at studere, uanset hvor i landet du bor. På studentum har vi samlet en liste over relevante designuddannelser og kurser, som du kan følge online.

Du kan selv forme din designuddannelse 

Når man taler om designuddannelse, tænker man ofte på indretning, arkitektur eller modeindustrien, men der er mange brancher, hvor du kan udfolde din kreativitet. 

Uanset hvilken retning du gerne vil tage, så får du skærpet dine kreative og faglige kompetencer inden for design. Her kan du se nogle eksempler på, hvilke temaer, der kan være på en designuddannelse.

Designuddannelse i mode og tekstil:

 • Viden om materiale og håndværk
 • Fokus på bæredygtighed
 • Syning, tilskæring og drapering

Designuddannelse i webdesign:

 • Teknologi og terminologi inden for webdesign
 • Designe responsive webapplikationer
 • InDesign, photoshop og illustratorHvordan er fremtidsmulighederne med en designuddannelse?

En design uddannelse giver dig muligheder for at arbejde både i Danmark og internationalt. Efter uddannelsen kan du eksempelvis arbejde som fashion designer, beklædningsdesigner eller tekstil designer.

Du kan blandt andet uddanne dig indenfor:

 • Visuelt design
 • Webdesign
 • Mode og tekstiler
 • Strategisk design
 • Ariktektur
 • Indretning

Der er mange fremtidsmuligheder, med en designuddannelse, og alt efter hvordan du vælger at specialisere dig, kan du havne i forskellige brancher. Du kan både komme til at arbejde i det private og det offentlige, såvel som du kan starte din egen virksomhed som selvstændig. The skyes the limit. Tag din designuddannelse via fjernundervisning

Hvis du vælger at tage din designuddannelse gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus eller den uddannelse du er tilmeldt. Det er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du får frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dermed betyder det selvfølgelig også, at du skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

Det er en forudsætning ved fjernundervisning, at du har adgang til en computer og har evnerne til at begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 

Hvis det lyder interessant for dig, med en uddannelse eller et kursus inden for design, så kan du søge og sammenligne de uddannelser og kurser vi har samlet ovenfor. Hvis du har specifikke spørgsmål til en uddannelse, kan du altid kontakte udbyderen for at få det besvaret.