Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
Annoncer

Reportage

Mere om Akuterapi - Unik ansigtsbehandling

Kosmetisk ansigtsbehandling er langt fra en ny opfindelse, det er faktisk blevet benyttet i over 2000 år. Man har dog ikke altid haft den fornødne viden om ansigtets anatomi og fysiologi, til at kunne få det optimale resultat ud af behandlingen, men det har man nu!

Akuterapi er en række behandlingsmetoder med akupunkturnåle. Formålet med behandlingen er at skabe en mere sund og levende hud. Behandlingen kan fx hjælpe med at udglatte rynker, løfte mundvigene og trætte øjenlåg, tætne porer i huden og generelt stramme op på trætte og slappe ansigtsmuskler. 

På trods af at akuterapi udføres med nåle, er behandlingen smertefri, kunden mærker blot et mindre prik, idet nålen føres ind i ansigtet.

Hvad kan du forvente at lære på et kursus i akuterapi? 

På et kursus i akuterapi kan du først og fremmest forvente, at få indsigt i ansigts anatomi og fysiologi, samt viden om ansigts hud og muskler. Derudover får du en dydbegående indsigt i kosmetiske nåleteknikker, så du bliver i stand til at give den bedst mulige behandling. Du vil ydermere kunne forvente at få indsigt i mennesker følelsesliv, og hvordan dette påvirker udseendet. 

Hvis du synes det lyder spændende at tage et kursus i akuterapi, så kan du med fordel kigge listen i gennem her på studentum. Hvis du har yderligere spørgsmål til et specifikt kursus kan du altid kontakte udbyderen.