3D Uddannelse

Udforsk din kreative side med en 3D Uddannelse

Er du en kreativ sjæl? Ønsker du at udnytte dine kreative evner? Så er en 3D uddannelse noget for dig. På en 3D uddannelse lærer du at udnytte dine kreative evner, på en computer via. software indenfor animation. 
Viser 1-20 af 905
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 905

3D

3D uddannelse

Med en 3D uddannelse har du mulighed for at dyrke din passion igennem din uddannelse, og senere hen igennem dit arbejde. Du vil lære om de forskellige softwares du kan bruge til at lave 3D, så som Animator, inDesign og Photoshop. Samtidig vil du lære mere om, hvordan dine målgrupper tænker, og hvordan du på bedst mulig vis designer 3D til forskellige segmenter. 

Der findes mange forskellige slags 3D uddannelser. Nogen har fokus på grafisk design, andre på makeup og meget andet. På denne side har vi samlet et udvalg af uddannelsesudbydere, så du kan danne dig et overblik, og finde den uddannelse, der er helt rigtig for dig. 

Hvad kan jeg arbejde med efter en 3D uddannelse?

De fleste med en 3D uddannelse arbejder med forskellige medier og genrer. Et par eksempler er: 

  • Computerspil

Her vil du stå for den visuelle del af spillet. Du vil bl.a. være med til at designe og udvikle maps, cutscenes karakterer og meget mere. Typisk vil du være tilknyttet en virksomhed, eller freelance indenfor denne slags arbejde. 

  • Film og TV-serier 

Her kan du arbejde indefor animationsfilm, og være med til at skabe hele filmens visuelle udtryk. Du kan også arbejde med normale TV-serier og film, hvor de typisk vil arbejde med det grafiske udtryk, og animere. Du kan dog også opleve at skulle retouche klip. 

  • Kommunikation og sociale medier 

Her vil du typisk skulle designe ting så som, reklamer, bannere, opslag til sociale medier og meget mere. På nogen arbejdspladser er der nøje retningslinjer for, hvordan disse skal se ud. Du vil dog også kunne finde arbejdspladser, der lader dig udforske dine kreative sider, og stå for det hele selv. 

Bliv selvstændig eller freelancer 

Med en 3D uddannelse er det oplagt at springe ud som selvstændig, enten som fuldtidsbeskæftigelse eller ved siden af dit normale arbejde. Særligt små og mellemstore virksomheder outsourcer ofte deres grafiske arbejde. Her kan du arbejde med ting så som at designe visitkort, reklamer, bannere og meget mere. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
december 2023
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31