Viser 1-20 af 903
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 903
1
2
3
4
...
46

3D

3D uddannelse

Med en 3D uddannelse har du mulighed for at tage din passion og føre den med ud i dit liv, både gennem dit uddannelsesforløb og senere hen igennem dit arbejdsliv. Du vil lære om de forskellige softwares du kan bruge til at lave 3D, så som Animator, inDesign og Photoshop. Samtidig vil du lære mere om, hvordan dine målgrupper tænker, og hvordan du på bedst mulig vis designer 3D til forskellige segmenter. 

Der findes mange forskellige slags 3D uddannelser. De varierer både i længde og i fokusområde. Nogle uddannelser har fokus på grafisk design eller lignende, mens andre har fokus på områder inden for f.eks. kosmetik og makeup. Mulighederne er mange. På denne side har vi samlet et udvalg af uddannelsesudbydere, så du kan danne dig et overblik og finde den uddannelse, der er helt rigtig for dig. 

Hvad kan jeg arbejde med efter en 3D uddannelse?

Grundlæggende giver de fleste 3D uddannelser dig egenskaber indenfor diverse designmedier og software programmer, som er relevante for mange forskellige jobs inden for grafisk design og 3D. Derudover vil du også lære nogle mere specialiserede egenskaber, som er gældende for netop den type 3D uddannelse, du vælger.


Det ses ofte af folk med en 3D uddannelse arbejder inden for kommunikative og visuelle medier, hvor deres egenskaber bruges i et design aspekt. Et par eksempler på dette kunne være:

  • Computerspil
    Her vil du stå for den visuelle del af spillet. Du vil bl.a. være med til at designe og udvikle maps, cutscenes karakterer og meget mere. Typisk vil du være tilknyttet en virksomhed, eller freelance indenfor denne slags arbejde. 

  • Film og TV-serier
    Her kan du arbejde indenfor animationsfilm, og være med til at skabe hele filmens visuelle udtryk. Du kan også arbejde med normale TV-serier og film, hvor de typisk vil arbejde med det grafiske udtryk, og animere. Du kan dog også opleve at skulle retouche klip.

  • Kommunikation og sociale medier
    Her vil du typisk skulle designe ting så som, reklamer, bannere, opslag til sociale medier og meget mere. På nogen arbejdspladser er der nøje retningslinjer for, hvordan disse skal se ud. Du vil dog også kunne finde arbejdspladser, der lader dig udforske dine kreative sider, og stå for det hele selv. 

Bliv selvstændig eller freelancer 

Med en 3D uddannelse er det oplagt at springe ud som selvstændig, enten som fuldtidsbeskæftigelse eller ved siden af dit normale arbejde. Visuelle medier fylder mere og mere for virksomheder, og faget som helhed er voksende, hvilket skaber gode forudsætninger for jobmuligheder, både på heltid og deltid.

Næsten alle virksomheder arbejder med 3D design og grafik i et eller andet omfang, og særligt små og mellemstore virksomheder har tendens til at outsource deres grafiske arbejde. Som freelancer eller selvstændig kan du få mulighed for at arbejde med ting så som at designe visitkort, reklamer, bannere og meget mere. 

Gå en lys fremtid i møde

Udsigterne er gode for folk med en 3D uddannelse, da det visuelle medie er kommet for at blive, og som det ses, er udvalget rigtig stort og spænder meget bredt. Grib muligheden og start dit 3D eventyr nu. Du kan læse meget mere om udvalget i listen ovenfor, hvor du kan klikke dig ind og læse mere om den enkelte uddannelse.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12