Art, Animation/Illustration Concentration, BFA

San José State University (SJSU)
Videregående uddannelse
San José

Video

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Art, Animation/Illustration Concentration, BFA

Det prisvindende Animation / Illustration-program, der tilbydes af Department of Design, er forpligtet til at tilbyde en verdensklasse uddannelse til en overkommelig pris og forberede de studerende på karriere inden for spillefilmanimation, spil, tv og andre medier, der bruger animation og historiefortælling som et centralt kommunikationsværktøj. Branche fagfolk og peer pædagoger rangerer SJSU Animation / Illustration blandt de bedste i nationen. Kerneplanen kombinerer både traditionelle og innovative uddannelsesstrategier. Strenge tegningskurser og intensiv undersøgelse af farveteori, design, perspektiv og konventionel og digital maleri er påkrævet såvel som studiet af principperne for både traditionel og 3D-animation, bevægelsesfysik, modellering, storyboarding, karakterdesign, og visuel udvikling. Øvre divisionsklasser definerer yderligere disse discipliner, der giver eleverne en mulighed for at specialisere sig i deres valgte område.

Art

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Kontaktinfo

San José State University (SJSU)

1 Washington Square
95192​ San José

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Art, Animation/Illustration Concentration, BFA endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9