Private uddannelser
Ingen anmeldelser

Health Coach

Trænerakademiet, i Århus (+1 lokationer)
Længde
125 Lektioner
Pris
17.900 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
24 august, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
125 Lektioner
Pris
17.900 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
24 august, 2023 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Uddannelsen er på
Dansk

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

24 august, 2023

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

24 august, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus
 • Dansk

Om uddannelsen

Certificeret Health Coach

Health Coach uddannelsen er til dig, som har en målsætning om at blive blandt de dygtigste personlige trænere i Danmark.

For at få adgang til Health Coach uddannelsen, er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret Personlig Træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Uddannelsen som Health Coach er en overbygning til din personlig træner uddannelse. Dem som kommer ud med en Health Coach certificering, har fået et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til deres grunduddannelse. En viden som gør en kæmpe forskel for både dig som træner og dine klienter.

Byg ovenpå din grunduddannelse

Vi bygger ovenpå den teori du har fået omkring anatomi, fysiologi og træningslærer og tilføjer dybdegående viden omkring coren, biomekanik og moderne smertevidenskab.

Du får praktiske redskaber til at kunne screene dine klienter og skræddersy målrettede programmer, som forbedrer deres udgangspunkt for bevægelse, styrker deres evne til kraftudvikling, øger deres performance og hjælper dem til at forstå deres smerter - alt sammen for at de kan nå deres mål og drømme.

Derudover får du viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner, oplevelsespsykologi og -filosofi og empowerment. Du får bedre indsigt i verbal og nonverbal kommunikation, perception og (selv)forståelse. Det samler vi til konkrete coachingteknikker, du kan bruge i samarbejdet med klienten.

Salgs- og forløbsoptimering

Hvis din viden ikke bliver brugt eller sat ind i en sammenhæng, så får hverken du eller dine klienter noget ud af det. Vi lærer dig derfor også grundlaget for, hvordan du bygger en succesfuld forretning op. Skaber et godt kundeflow og får omdannet leads til klienter. Vi hjælper dig med at sætte din viden sammen til en helhed ift. at skabe salg og udvikle forløb, som giver resultater for dine klienter. 

Ansøgning og adgangskrav

 • EREPS certificeret personlig træner
 • Bestået online test

Det er vigtigt, at du er opdateret på din viden, når du starter på uddannelsen for at sikre dig det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse undervejs.


Du vil derfor efter dit køb af uddannelsen modtage en test, som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen vil tage udgangspunkt i pensum fra den personlig træner uddannelse. Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle huller i din viden, der kan blive en udfordring for dig undervejs på uddannelsen. Hvis du har under 90 % rigtigt vi vil – uden ekstra beregning – sende dig materiale, som du skal læse op på, så du kan få fyldt eventuelle huller ud, inden du starter. Så sikrer vi i fællesskab, at du er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach.

Eksamen og diplom

Case sendes til vurdering senest 3 måneder efter sidste modul. Indeholdende:

 1. Udfyldte skemaer fra klient – herunder kostregistrering, målsætninger, historik, evt. sygdomme m.m.
 2. Oprindelige test af klienten – herunder plumbline, bevægemønstre, corefunktion m.m..
 3. Det første program og tiltag til klienten samt din vurdering
 4. Noter og status i den mellemliggende periode indtil næste test
 5. 2. test af klienten (6-8 uger senere) – samme som punkt 1 og 2 inkl. klientens kommentarer om nuværende status
 6. Dine refleksioner om forløbet indtil videre og samarbejdet fremover.
 7. Henvisninger Alt sammen indsendes og vurderes. Der kan gå op til 30 dage med besvarelsen. Den bedømmes bestået/ikke-bestået

Pris

Prisen for denne Health Coach uddannelse er 17.900,00 kr. 

Vi tilbyder rente- og gebyrfri finansiering.

Trænerakademiet
Vesterbrogade 76
1620 København V

Træner Akademiet er en af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen.  Vi startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse. Siden har vi udvidet vores...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret