Vis studentum.dk som: Mobile

Health Coach

Trænerakademiet
125 Lektioner
15.000 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
13-01-2022 
18-08-2022 
Århus
13-01-2022 
18-08-2022 

Om uddannelsen

Certificeret Health Coach

Health Coach uddannelsen er til dig, som har en målsætning om at blive blandt de dygtigste personlige trænere i Danmark.

For at få adgang til Health Coach uddannelsen, er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret Personlig Træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Uddannelsen som Health Coach er en overbygning til din personlig træner uddannelse. Dem som kommer ud med en Health Coach certificering, har fået et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til deres grunduddannelse. En viden som gør en kæmpe forskel for både dig som træner og dine klienter.

Byg ovenpå din grunduddannelse

Vi bygger ovenpå den teori du har fået omkring anatomi, fysiologi og træningslærer og tilføjer dybdegående viden omkring coren, biomekanik og moderne smertevidenskab.

Du får praktiske redskaber til at kunne screene dine klienter og skræddersy målrettede programmer, som forbedrer deres udgangspunkt for bevægelse, styrker deres evne til kraftudvikling, øger deres performance og hjælper dem til at forstå deres smerter - alt sammen for at de kan nå deres mål og drømme.

Derudover får du viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner, oplevelsespsykologi og -filosofi og empowerment. Du får bedre indsigt i verbal og nonverbal kommunikation, perception og (selv)forståelse. Det samler vi til konkrete coachingteknikker, du kan bruge i samarbejdet med klienten.

Salgs- og forløbsoptimering

Hvis din viden ikke bliver brugt eller sat ind i en sammenhæng, så får hverken du eller dine klienter noget ud af det. Vi lærer dig derfor også grundlaget for, hvordan du bygger en succesfuld forretning op. Skaber et godt kundeflow og får omdannet leads til klienter. Vi hjælper dig med at sætte din viden sammen til en helhed ift. at skabe salg og udvikle forløb, som giver resultater for dine klienter. 

Ansøgning og adgangskrav

  • EREPS certificeret personlig træner
  • Bestået online test

Det er vigtigt, at du er opdateret på din viden, når du starter på uddannelsen for at sikre dig det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse undervejs.


Du vil derfor efter dit køb af uddannelsen modtage en test, som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen vil tage udgangspunkt i pensum fra den personlig træner uddannelse. Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle huller i din viden, der kan blive en udfordring for dig undervejs på uddannelsen. Hvis du har under 90 % rigtigt vi vil – uden ekstra beregning – sende dig materiale, som du skal læse op på, så du kan få fyldt eventuelle huller ud, inden du starter. Så sikrer vi i fællesskab, at du er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach.

Eksamen og diplom

Case sendes til vurdering senest 3 måneder efter sidste modul. Indeholdende:

  1. Udfyldte skemaer fra klient – herunder kostregistrering, målsætninger, historik, evt. sygdomme m.m.
  2. Oprindelige test af klienten – herunder plumbline, bevægemønstre, corefunktion m.m..
  3. Det første program og tiltag til klienten samt din vurdering
  4. Noter og status i den mellemliggende periode indtil næste test
  5. 2. test af klienten (6-8 uger senere) – samme som punkt 1 og 2 inkl. klientens kommentarer om nuværende status
  6. Dine refleksioner om forløbet indtil videre og samarbejdet fremover.
  7. Henvisninger Alt sammen indsendes og vurderes. Der kan gå op til 30 dage med besvarelsen. Den bedømmes bestået/ikke-bestået

Pris

Prisen for denne Health Coach uddannelse er 15.000,00 kr. 

Vi tilbyder rente- og gebyrfri finansiering.

Kontaktinfo

Trænerakademiet

Vesterbrogade 76
1620 København V

 Vis telefonnummer
www.blivpt.dk


Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Health Coach endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Det siger andre om skolen
Maria - Health Coach

Health Coach uddannelsen har det virkelig åbnet mine øjne – ALLE personlige trænere burde tage denne uddannelse for at få en bredere forståelse for hvordan man skaber de bedste resultater for sine klienter.

Man får en helt ny forståelse for hvordan vi som mennesker fungerer, og de helt rette redskaber til at skabe holdbare løsninger til dig selv og dine klienter.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg tilmeldte mig Health coach uddannelsen – kan måske godt fortryde jeg ikke gjorde det før, og at jeg ikke tog personlig træner uddannelsen ved TrænerAkademiet også.

Læs mere