Dekoratøruddannelsen - Online med indretning, styling og dekoration

Susanne Stauns Dekoratørskole
6 måneder
Dansk
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning

Om uddannelsen

dekoratøruddannelsen - online

Tag Dekoratøruddannelsen med indretning, styling og dekoration - Online og fysisk hos Stauns dekoratørskole

Vil du gerne arbejde professionelt medindretning, dekoration, styling og visuel merchandising? Så er den dekoratøruddannelsen det rette for dig!

Uddannelsens indhold

Staun Dekoratørskole tilbyder en 6 måneders dekoratøruddannelse, hvor den er målrettet mod erhvervslivet og hvor der lægges vægt på elevens kreative tankegang og nytænkning.

Uddannelsen er en erhvervsrettet faglig arbejdsmarkedsuddannelse, der har til formål at udbygge, forbedre de erhvervsmæssige kvalifikationer hos hver enkelte elev.

Dekoratøruddannelsen med indretning og styling

Uddannelsen er bygget op i 6 moduller og eksamen er i SEPTEMBER 2022.

Modul 1 = Introduktion til faget og opstillingsteori

Modul 2 = Visuel merchandising, indretning, dekoration og butikken generelt

Modul 3 = Skilteskrivning, Tegningsformer og 3D læring i tegneprogrammer

Modul 4 = Koncept forståelse, layout, kommunikationsteknik og forretningsudvikling

Modul 5 = Farvelære, De sociale medier, Arkitektur og design.

Modul 6 = Sammenfatning og Eksamen

Vi vil have 2 øve dage på skolen i hvert modul. Der kan selvfølgelig tilkøbes flere hvis dette ønskes. Det finder vi ud af når du er her. Øvedagene er valgfrie, men vi anbefaler selvfølgelig at hver elev møder op på skolen de dage som vi anbefaler du skal komme. Dette produkt er hele vores online dekoratør uddannelse inkl. uddannelsesbevis og en fysisk eksamen. Ved tilmelding så modtager du indenfor 48 timer en bekræftelse på din tilmelding til Dekoratøruddannelsen. Loginet til vores undervisningsplatform vil du modtage kort før starten af uddannelsen.

INDRETNINGSUDDANNELSEN

På Dekoratørskolen lærer du alt, hvad der er at vide for at kunne arbejde inden for dekoration/visual merchandising/indretning og udvikle din kreative side. Vi klæder dig på med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling, så du er i stand til at løse alle typer for opgaver indenfor det kreative arbejde.

Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Hos os lærer du at sætte ord på dine kreative idéer, så du forstår at omsætte dem til virkelighed altså, både visuelt og verbalt. Vi har et team at dekoratører som også lærer dig, hvordan du skal præsentere dig for nye virksomheder og butikker igennem en kreativ personlig gennemslagskraft.

Skolen tilbyder en uddannelse, hvor vi veksler meget mellem teori og praksis. Du modtaget undervisning på skolen samtidig med undervisning når vi er hos virksomheder. Der vil være hjemmearbejde hver uge på skolen, som vil blive gennemrettet af vores undervisere.

Dit udbytte af uddannelsen

Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praktik og teori går op i en højere enhed. Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som dekoratør - og du bliver godt rustet med kreative ideer.

Vi samarbejder dagligt med erhvervslivet, og vi har fingeren på pulsen og følger de forskellige tendenser i branchen. Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Når du afslutter uddannelsen hos os, så er du uddannet til at løse opgaver som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser.

På uddannelsen vil du bl.a. lære om:

  • Dekoration
  • Boligindretning
  • Erhvervsindretning
  • Butiksindretning
  • Opstillingsteori
  • Events
  • Visuel merchandising

- og meget mere!

Når du er hos os så er vi hos RIGTIGE BUTIKKER OG VIRKSOMHEDER, så du får hands on og ser hvordan det er at arbejde med dekoratør, stylist og visuel merchandiser.

Mange af vores elever starter selvstændigt efter uddannelsen. Da du lærer alt indenfor forretningsplanlægning og hvad der er behov for som selvstændig. Du lærer at udvikle din egen forretning, butik eller  mærke.

indretning

Målgruppe

INDRETNING OG STYLING

Den online Dekoratøruddannelse hos Staun Dekoratørskole er til dig som vil arbejde professionelt med det visuelle, det kreative fra et ideoplæg til store projekter i virksomheder eller hos private. Her kan du sidde derhjemme eller tage uddannelsen ved siden af jobbet.

Eksamen og diplom

​Vi afslutter den online dekoratøruddannelse med et eksamensprojekt. Projektet vil blive bedømt af eksterne undervisere fra erhvervslivet.

Efter eksamen vil du modtage et uddannelsesbevis, der viser, at du er uddannet dekoratør fra Stauns Dekoratørskole.

Eksamen er både skriftlig og mundtlig. Den mundtlige eksamen foregår her fysisk på skolen.

Om underviseren

Dekoratøruddannelsen med indretning, styling, visuel merhcandising og dekoration.

Hvem er underviserne på dekoratøruddannelsen?

dekoratør june staun

June Staun som til dagligt er en stor del af uddannelsen er selv uddannet dekoratør fra Stauns Dekoratørskole og indretningsarktiekt fra Regent´s University i London samt bygningskonstruktør fra Via University College i Horsens.

June har over 17 års erfaring indenfor design og indretning samt møbelbranchen. Hun er indehaver af Staun Designbutikken som har det store internationale møbel brand Kartell inkl. forhandling af de største brands herhjemme. Det er et katalog med de helt store internationale designere i interiør og møbel branchen.

​June har uddannet og har undervist i digitale tegneprogrammer, indretning samt styling siden 2006 både på skolen samt på International business College i Kolding.

Dekoratør susanne staun

Susanne Staun er født i 1952. Hun startede som dekoratørelev i 1968 og arbejdede 1972-1983 som chefdekoratør hos modefirmaet Gundtoft. I 1982 modtog Susanne Staun Hindsgavlslegatet og vandt samme år prisen for Danmarks smarteste udstillinger.

I 1983 besluttede Susanne Staun sig for at blive selvstændig, og her grundlagde hun Susanne Stauns Dekoration.

Susanne Staun har lavet udstillinger inkl. undervist for mange af landets førende firmaer. Susanne har taget mange uddannelser indenfor indretning og styling i både ind og udland. Hun har desuden haft et samarbejde med indretningsarkitektskolen i Paris.

I 1993 grundlagde hun Stauns Dekoratørskole, og siden har skolen leveret mange dygtige og kreative elever.

Susanne er et livsstykke og har en erfaring indenfor dekoration og indretningsfaget som ingen anden og er i verdens klasse. Hun har undervist utrolig mange virksomheder i indretning, dekoration, styling og visuel merchandising både i ind og udland. Hun etablerede Staun Designbutikken i 2006.  Hun har designet og indrettet mange boliger og etagebyggerier i ind og udlandet. 

Susanne har desuden også lavet udstillinger for Kongehuset og Dronning Margrethe den anden.

rune søndergaard

Rune Søndergaard er uddannet dekoratør, creativ content manager og er cand. mag. i dansk, historie og retorik fra Aarhus Universitet.
Rune er forfatter og har udgivet to bøger i kommunikationsteknikker og retorik som er fagbøger som bruges til alle gymnasieundervisere i Danmark. Rune har arbejdet med faget siden 2004.

robert harbo

Robert Harbo er uddannet dekoratør samt pædagog og lærer fra lærer seminariet i Jelling. Han har arbejdet i mange år indenfor tømrerfaget inkl. bygningslære og tekniske installationer. Han har i sit job også arbejdet meget med grafisk design, digitale tegneprogrammer og tegning. Hans speciale er billedkunst, internationale sprog og grafisk fremstilling.

Videreuddannelse

indretningsarkitekt uddannelse

INDRETNINGSARKITEKT UDDANNELSE MED MERIT FRA DEKORATØRUDDANNELSEN

Næste holdstart for  indretningsarkitekt uddannelsen, hvor du tidligere har taget Dekoratøruddannelsen hos os starter til august 2022.

Hele uddannelsen er bygget op i 8 moduller og eksamen følger holdforløbene på indretningsarkitekt uddannelsen. Ved merit så tilbyder vi dig at du kan tage 3 moduler ekstra, som en overbygning, og så kan du kalde dig for indretningsarkitekt.

Ved merit fra Dekoratøruddannelsen  så ved vi ved hvad du har været igennem, og så kan vi tilbyde dig en overbygning på 3 måneder inkl. eksamen hvor du lærer teknikker, inkl. flere teknikker indenfor 3D tegning og bygningslære så du kan kalde dig for en indretningsarkitekt.

Vi vil have 2 øve dage på skolen i hvert modul. Øvedagene er valgfrie, men vi anbefaler selvfølgelig at hver elev møder op på skolen de dage som vi anbefaler du skal komme. Dette produkt er hele vores indretningsarkitekt uddannelse inkl. uddannelsesbevis og en fysisk eksamen. Ved tilmelding så modtager du indenfor 48 timer en bekræftelse på din tilmelding til  Indretningsarkitekt uddannelsen. Loginet til vores undervisningsplatform vil du modtage kort før starten af uddannelsen.

Eksamen er fysisk her på skolen. Alle øvedagene er valgfrie dog skal skolen vide om du kommer på dagene. Vi anbefaler at du melder dig i god tid så du er sikret din plads på holdet. Der er mulighed for at dele betalingen op i rater. Tag kontakt til os og så laver vi en ordning for dig.

Denne merit gælder for elever som har taget Dekoratøruddannelsen hos os fra august 2020.

Pris

Prisen på hele uddannelsen er 19.200 ,- inkl. undervisningsmaterialer.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dekoratøruddannelsen - Online med indretning, styling og dekoration
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Susanne Stauns Dekoratørskole

Vardevej 7
7100

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Åse Monrad

Når man går med tanker og ønsker om at arbejde kreativt og ikke mindst, hvis man som jeg, i mange år har lavet noget helt andet. Så er det dejligt og befriende at finde en uddannelse, der matcher drømmene. Det var, hvad der skete for mig. Jeg har arbejdet som underviser i 22 år og trængte til, at gå nye veje. I de år havde jeg havde godt nok t...

Vis alt
Josefine Ejlerskov Jeppe

Jeg blev uddannet på Susanne Staun Dekoratørskole i Juni 2021. Inden jeg startede på dekoratørskolen havde jeg ingen erfaring med mig, men har dog altid elsket og fundet mig til rette i at være kreativ. Jeg havde længe været i syv sind med mig selv omkring hvordan jeg kunne komme til at bruge, samt udvikle mine kreative evner, indtil jeg en dag ...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dekoratøruddannelsen - Online med indretning, styling og dekoration

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
januar 2023
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
26
27
28
29
30
31
1
Det siger andre om skolen
Sidse Hempel Hedegaard, Herning

"At gå på Staun dekoratørskole var enormt spændende for mig.


Susanne især er virkelig dygtig til at finde og udvikle ens kreative sider. Susanne og June er så dygtige og inspirerende, og under uddannelsen lærer de en om de mange aspekter der er indenfor faget. Og så får man bare fingrene i det, bli'r udfordret samt får gode kvalifikationer med i bagagen.


Undervisningen var derudover sjov, personlig og fyldt med grin med Susanne og June i spidsen"

Læs mere