Videregående uddannelse

Black Studies, Associate in Arts (AA)

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge Santa Barbara City College (SBCC)?

Stort fagligt udbytte

Fantastisk beliggenhed

Et af de bedste Community Colleges i hele USA

Om uddannelsen

Black Studies, Associate in Arts (AA)

På denne uddannelse lærer du at: 

  • Forklare udviklingen af ​​racisme i USA og dens indvirkning på Amerika.
  • Forklare, at amerikansk historie ikke kun er en hvides historie, men at afroamerikanere også har ydet mange vigtige bidrag til udviklingen af ​​amerikanske sociale, politiske, kulturelle og økonomiske institutioner.
  • Skabe en intellektuel ramme, hvor deltagere fra alle samfund kan få kendskab til den sorte verden og hjælpe dem med at omfatte mangfoldighed i deres udvikling til produktive, livslange elever, borgere og aktivister, der søger at forbedre deres samfund, deres nationer og verden.
  • Præsentere en analyse, der viser deres viden og forståelse af den forskelligartede historie, kulturelle forbindelser og social geografi hos mennesker med afrikansk arv i Afrika og diasporaen.

Black studies

Santa Barbara City College (SBCC)

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på en masse gode shopping-, mad- og kulturoplevelser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor SBCC er så populært blandt både amerikanske og internationale studerende.

Santa Barbara City College åbnede i 1909, hvilket gør stedet til et af de ældste "community colleges" i Californien. SBCC måtte dog lukke kort efter 1. verdenskrig, men blev genetableret igen i 1946. I dag går der over 17.000 studerende, hvoraf 1000 af dem er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Dette gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt kan føle dig hjemme og - netop - som en del af et "community."

Der er også et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt. Her kan du møde andre medstuderende med samme interesser som dig, om det så måtte være anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

Santa Barbara City College har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA. Her kan man nemlig få rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Hvad kan jeg læse på Santa Barbara City College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på associate-niveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på Santa Barbara City College (SBCC)

Film and Television Production

Psychology

Business

Communications

Biological Sciences

Santa Barbara City College (SBCC)
721 Cliff Dr
93109

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret