Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Videregående uddannelse

Anthropology, BA

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Anthropology, BA

Antropologi er studiet af menneskehedens fortid, nutid og fremtid. Vores afdeling giver de studerende en integreret antropologisk oplevelse gennem kurser i arkæologi, kulturantropologi og fysisk antropologi. Denne brede træning forbereder vores studerende på en bred vifte af karrierer inden for forskellige områder, herunder projektledelse, sundhedspleje, uddannelse, indvandrertjenester, arvsledelse, museumskurer, forretning og industri og meget mere. Antropologi-majors lærer mange nyttige færdigheder, herunder kulturel kompetence, kritisk tænkning, forskningsdesign og professionel skrivning - færdigheder, der øges i efterspørgsel i private, offentlige og nonprofitorganisationer. Faktisk vurderede USA Today for nylig antropologi som en af ​​nutidens bedste videnskabskarrierer. Der har aldrig været et bedre tidspunkt at være antropolog!

Anthropology

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

San José State University (SJSU)
1 Washington Square
95192​ San José

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret