Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Videregående uddannelse

Anthropology, Associate in Arts (AA)

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge Santa Barbara City College (SBCC)?

Stort fagligt udbytte

Fantastisk beliggenhed

Et af de bedste Community Colleges i hele USA

Om uddannelsen

Anthropology, Associate in Arts (AA)

På denne uddannelse lærer du at: 

 • Demonstrere grundlæggende viden om antropologiens holistiske natur og begreberne kultur og biologi, som de anvendes af nutidige antropologer.
 • Beskrive udviklingen af ​​antropologi som et erhverv, idet du forklarer, hvorfor det kan betragtes som både videnskab og menneskehed, og hvordan det blev et særskilt felt af undersøgelser, mens du opretholder et forhold til andre akademiske discipliner.
 • Diskutere antropologiens firefeltige natur og forholdet mellem dens underdiscipliner til hinanden, især med hensyn til den biologiske og sociale konstruktion af sådanne udtryk som køn, køn og race Beskriv måder, hvorpå forskellige aspekter af kultur - økonomiske, sociale, politiske og religiøse praksis og institutioner - forholder sig til hinanden i et kulturelt system, og træk sammenligninger mellem forskellige kulturer, fortid og nutid.
 • Demonstrere en bevidsthed og forståelse af kulturel mangfoldighed forstærket af et holistisk perspektiv på kultur som integreret, dynamisk og indlejret i bredere processer med interkulturel forbindelse og globalisering.
 • Diskutere deres egne kulturelle bias såvel som andres bias og forklar, hvorfor disse bias eksisterer, mens du bevarer evnen til at lægge de nævnte bias til side for at evaluere andres kulturelle synteser i etnografier, film, nyheder og medier.
 • Formulere vigtigheden af ​​etik i antropologi, specifikt antropologernes grundlæggende forpligtelser over for medlemmer af de samfund, de studerer, deres forskningssponsorer og deres erhverv.

Anthropology

Santa Barbara City College (SBCC)

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på en masse gode shopping-, mad- og kulturoplevelser. Det er med andre ord ikke svært at forstå, hvorfor SBCC er så populært blandt både amerikanske og internationale studerende.

Santa Barbara City College åbnede i 1909, hvilket gør stedet til et af de ældste "community colleges" i Californien. SBCC måtte dog lukke kort efter 1. verdenskrig, men blev genetableret igen i 1946. I dag går der over 17.000 studerende, hvoraf 1000 af dem er internationale studerende fra over 80 forskellige lande. Dette gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt kan føle dig hjemme og - netop - som en del af et "community."

Der er også et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt. Her kan du møde andre medstuderende med samme interesser som dig, om det så måtte være anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

Santa Barbara City College har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA. Her kan man nemlig få rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Hvad kan jeg læse på Santa Barbara City College? 

 • Study Abroad (Semesterophold)
 • Hele uddannelser på associate-niveau
 • Sommerkurser
 • Internship (Praktikophold)
 • Sprogkurser
 • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på Santa Barbara City College (SBCC)

Film and Television Production

Psychology

Business

Communications

Biological Sciences

Santa Barbara City College (SBCC)
721 Cliff Dr
93109

Det helt unikke ved Santa Barbara City College er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. SBCC er også i gåafstand til downtown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret