Vis studentum.dk som: Mobile
Videregående uddannelse
Los Angeles

Hvorfor vælge University of California, Los Angeles (UCLA)?

Internationalt anerkendt topuniversitet

Et af de flotteste campusser i Los Angeles

Mulighed for at læse fag både på UCLA og UCLA Extension

Om uddannelsen

Anthropology

På UCLA's Institut for Antropologi sættes der fokus på en bred opfattelse af antropologi og opretholder både balance og integration mellem fire felter. De fire felter, der omfatter antropologi på UCLA er arkæologi, biologisk, sociokulturel og sproglig, og det er de felter, der traditionelt har karakteriseret disciplinen. Instituttet for Anthropology er blevet etableret i 1941, hvor afdelingen siden hen er vokset, og har rangeret i mange år blandt de ti bedste afdelinger i landet. På studiet Anthropology lære de studerende om menneskelig udvikling, følelser og sind, kultur og kommunikative strategier, sundhed og sygdom samt udvikling af socio-politisk kompleksitet på tværs af den historiske og arkæologiske optegnelse og virkningerne af forskellig adgang til magt i den moderne verden. Lyder dette interessant for dig? Læs mere her om University of California, Los Angeles (UCLA).

University of California, Los Angeles (UCLA)

University of California, Los Angeles (UCLA) blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA.

Det store UCLA campus er placeret i et af de mest attraktive områder af Los Angeles kun ca. 8 km. fra Stillehavet og områder som Beverly Hills, West Hollywood, Century City og strandene i Santa Monica og Venice ligger kun en kort køretur derfra. Tre buslinjer kører direkte til og fra campus, så det er nemt at komme til UCLA eller de omkringliggende områder.

UCLA er en del af University of Californien, som består af ti forskellige universiteter spredt over hele Californien. UCLA har ca. 40.000 studerende og er dermed det største - og også det mest kendte - af universiteterne i UC-systemet.

Campus består af omkring 180 smukke bygninger med en blanding af romansk og moderne arkitektur, og disse er fordelt på et kæmpe areal af grønne områder, hvor du blandt andet også finder swimming pools, tennisbaner, fitnesscentre, restauranter, biograf, teater, forretninger osv.

Hvad kan jeg læse på UCLA? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på University of California, Los Angeles (UCLA)

Chemistry

Political Science

Business and Management

Entertainment

Mathematics

Få information

 

Kontaktinfo

University of California, Los Angeles (UCLA)

Los Angeles
90095

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Anthropology

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Anthropology endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2021
ma
ti
on
to
fr
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8