Sprogrejse

Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier

EuroStudy, i Montpellier
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for pris og opstart

  • Holdundervisning
  • Montpellier

Om uddannelsen

fransk

Lær fransk i Montpellier

Montpellier - Frankrigs centrum for uddannelse og kultur

​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig, da mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og ikke mindst det mest inspirerende kulturliv. Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt “Villa d’ Art”. Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.

Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er naturligvis verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier.

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse.

Alt i alt er Montpellier en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur!

Sprogskolen i Montpellier

​Sprogskolen i Montpellier er beliggende på en af byens mest eksklusive adresser på Grand Rue Jean Moulin, i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. Den skønne gade er gågade og fyldt med mange små forretninger, gourmetbutikker og typiske franske caféer. Sprogskolen er beliggende lige over for det imponerende Chamber of Commerce.

Bygningen sprogskolen har til huse i, var tilbage i det 18. århundrede bygget som et privat stilfuldt palæ. Den smukke bygning ses ofte i bøger omhandlende Montpellier, da det med sin storslåede indgang er én af byens flotteste bygninger. Sprogskolen byder på moderne undervisningsfaciliteter bag det antikke ydre, hvor der findes lyse og indbydende klasselokaler med aircondition, computere, trådløst internetadgang, opholdsarealer og meget mere.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er et par skridt fra de solrige terrasser på “Place de la Comédie”, den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus.

Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden

Info

Aldersgrænse: 12-16 år.
Sprog: Fransk.
Indlogering: Kollegium/Værtsfamilie

Ansøgning og adgangskrav

Aldersgrænsen på denne sprogrejse er 12-16 år. 

Pris

Kontakt for pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EuroStudy
​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

Velkommen til EuroStudy International!

EuroStudy International er en 100% dansk organisation, som siden 1996 har beskæftiget sig med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt give dem en faglig ballast til deres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret