Vis studentum.dk som: Mobile

Kold

Kold College - fra jord til bord

Kold College består af 135 kollegaer og ca. 900 årselever, der hver dag dyrker muligheden for at få det bedste ud af dém, de er. I tæt samspil med erhvervslivet er vi med til at forme Danmarks kommende fagfolk, videnskabsfolk og eksperter – og efteruddanne eksisterende fagfolk på vores kurser.

Fra landmand til e-Sport

Der er en særlig energi på skolen, da erhvervsuddannelser inden for jordbrug og levnedsmiddel samt Teknisk Gymnasium eksisterer side om side. Det giver både skolen og undervisningen et helt unikt liv.

Vi uddanner blandt andet kokke, tjenere, bagere, mejerister, landmænd, gartnere og dyrepassere. Alle erhvervsuddannelser udbydes som EUX (undtagen mejerist) med adgangsret til videregående uddannelser.

På Kold Tekniske Gymnasium begejstres eleverne for naturvidenskaben, teknikken og den gode idé, så de kan berige verden med nye sammenhænge som videnskabsfolk eller andre interesserede vidensmedarbejdere. De unge vælger at dykke ned i en af vores fire spændende studieretninger – Sundhed & idræt, eSport, Design og Science.

KOLD og FNs Verdensmål

På Kold understøtter vi bæredygtig udvikling gennem produktion, uddannelsen og drift.

Kold

Vis alle uddannelser fra Kold College

Uddannelser

Kontakt

Kold College

Landbrugsvej 55
5260 Odense S

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Kold College endnu. Bliv den første!