Vis studentum.dk som: Mobile

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering - KADK

KADK bachelor og kandidat

KADK er Nordens førende akademi inden for arkitektur, design og konservering - hovedaktiviteter er forankret i 7 institutter og en række programmer og enheder, der skaber uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation. Der tilbydes tre hoveduddannelser på bachelor- og kandidatniveau, der tilsammen tilbyder mere end 35 uddannelsesprogrammer.

Samarbejde og fusion skal styrke akademiet

Det Kongelige Danske Kunstakademies Skoler for Arkitektur, Design og Konservaring (KADK) blev i 2011 dannet på baggrund af en fusion mellem Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole og Kunstakademiets Konservatorskole. Dette skete så der kunne udvikles rammer, der fremmer koblingen mellem de tre vidensdomæner.         

Studerende på KADK bliver undervist i et internationalt campusmiljø med værksteder, tegnebordsundervisning og projektbaseret uddannelse. De studerende skal være kendetegnet ved bevidstheden om, hvordan en særlig nordisk tilgang til formgivning kan udvikles og omsættes i nye kontekster. Studerende fra KADK vil gå ud i verden med analytiske, metodiske og kunstneriske færdigheder, der sætter dem i stand til at skabe, forandre og bevare fremtidens samfund og kultur.

Tæt kontakt med private og offentlige virksomheder

KADKs programmer samarbejder med eKADK bachelor og kandidat studerenden lang række offentlige og private virksomheder fra både Danmark og udlandet. Akademiet er kendt for sit kreative studiemiljø, boblende vækstrum og nyskabende samarbejder, der rækker langt ud over landets grænser.      

Mulighederne for samarbejde mellem fagmiljøer og studerende gør KADK attraktiv for virksomheder.

Samarbejdet er med til at styrke KADKs uddannelser - og erhvervsmodner de studerende, samt sikrer at KADK bidrager aktivt til øget innovation og kreativitet i danske virksomheder.   

Ønsker du at læse på et af KADKs mere end 35 bachelor- og kandidatprogrammer, kan du finde yderligere informationer her på siden eller på kadk.dk

Er du allerede arkitekt/design og leder efter kompetenceudvikling, så se vores profil på finduddannelse.dk

Vis alle uddannelser fra KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Hvorfor vælge KADK?

28.797kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,3/5* - Fagligt miljø

4,2/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Uddannelser

Kategorier

Byggeri og anlæg

   Arkitektur og byudvikling

Kontakt

KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Philip de Langes Allé 10
1435 København K

 Vis telefonnummer
kadk.dk


Evalueringer

Der er ingen evalueringer af KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering endnu. Bliv den første!

Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7