Domus Academy

Velkommen til Domus Academy Milan!

Har du allerede en kandidatgrad eller erhvervserfaring? Er du besat af design i alle dets former og af fremtiden? Se vores fem punkter om hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

 1. Designhovedstaden

  Studer ved en højt rangeret skole, der anerkendes af internationale institutioner og publikationer som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milan, verdens hovedstad for mode og design.

 2. Udfordrende designforskning

  Arbejd med flere ukonventionelle projekter med ledende virksomheder og erhvervsfolk. Skab omvæltende designkoncepter og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

 3. Designoplevelse og unikke karrieremuligheder

  Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring fra praktisk arbejde. Bliv en del af et fantastisk globalt netværk af alumner.

 4. Dynamisk og skræddersyet uddannelse

  Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops og tilpas din studieplan efter dine interesser og karrieremål.

 5. Dobbel Master

  Studer en internationalt anerkendt dobbel masteruddannelse, der består af en britisk akkrediteret Master of Arts-eksamen fra Regent's University London plus en Academic Master-eksamen akkrediteret i Italien.

Løft din karriere

På Domus Academy får du mulighed for at samarbejde med nogle af de mest banebrydende brands inden for mode, produktdesign, interaktionsdesign og luksusvarer. Gennem workshops, praktik og/eller feltstudier vil du arbejde direkte med virksomheder for at tackle de mest aktuelle designudfordringer på nye og originale måder. Dette under ledelse af lærere, der er eksperter og eksperter inden for deres områder.

Du kan knytte kontakter, der vil fremskynde din karriere, blive inspireret af samarbejdsprojekter og udvikle dine færdigheder på en selvstændig måde. Uanset om du ønsker at få et traditionelt job eller starte et eget startup-firma, vil Domus Academy gøre alt, hvad de kan for at du kan slå igennem i mode- eller designbranchen.

Historie

I starten af 80'erne voksede Milano frem som et center for italiensk design. Men trods det var der ingen i byen, der underviste i design på en formel måde. Ledende kunstkritikere og designere indså, at der var en ekstraordinær mulighed for at fylde dette tomrum og give vejledning til næste generation af designere. I 1982 grundlagde de Domus Academy, Italiens første designskole for masterstudier.

Visionen var en skole, hvor studerende og lærere fra hele verden kunne mødes og udveksle ideer. En skole, der ville sigte mod at berige, sprede og opdatere designkulturen, og samtidig kombinere avanceret viden og innovative projekter.


Vis alle uddannelser fra Domus Academy

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Domus Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Design

   Indretning
   Mode og Tekstil

Kontakt

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Domus Academy

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Domus Academy endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9