Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Dermatech-group

i Vejle (+ 2 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Om os

VORES MISSION ER AT FORBEDRE KVALITETEN AF PERMANENT MAKEUP

Vi er fast besluttede på at tackle problemet med de mange utilfredsstillende resultater inden for permanent makeup. For at højne standarden tilbyder vi en grundig grunduddannelse og avancerede specialkurser i alle aspekter af permanent makeup. Dertil kommer vores sortiment af udstyr og tilbehør, der er nøje udvalgt til at sikre behandlinger af den højeste kvalitet.

Som global producent og distributør er vi stolte af vores PMU-line produkter, som er udviklet og fremstillet i Europa.

Vores webshop er et skatkammer for den professionelle permanent makeup artist, hvor du finder alt nødvendigt udstyr, produkter og tilbehør til at udføre behandlinger, der lever op til de højeste standarder.

PMU-line er en del af Dermatech-Group, en paraplyorganisation for en række brands, der tilbyder uddannelse, kurser, udstyr og tilbehør til næsten alle typer af skønhedsbehandlinger.

PMU-line produkter skiller sig ud ved at være unikke og forskellige fra alt andet på markedet. De er fremstillet i et EU-medicinsk laboratorium, hvilket gør dem enestående globalt. Deres særlige fordele gør pigmenterne nemme at anvende, og de holder længere, da de ikke tørrer ud. En enkelt 5ml flaske svarer til mængden i andre mærkers 10ml flasker.


Vis alle uddannelser fra Dermatech-group

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Dermatech-group
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Dermatech-group

Juelsmindevej 57
7120 Vejle

 Vis telefonnummer


Sponsoreret