Private uddannelser

Certificeret Invasiv Mesoterapi Kursus

Dermatech-group, i Vejle (+1 lokationer)
Længde
Varierende længde
Pris
14.900 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Pris
14.900 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Vejle

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Om uddannelsen

Mesoterapi

Certificeret Invasiv Mesoterapi Kursus

Mesoterapi er en relativ ny måde at tilføre vitaminer og anti-age ingredienser til huden og kroppen.

Mesoterapi skaber en naturlig foryngelse af huden på en terapeutisk måde og giver i forlængelse heraf en sundere hud. Vi skelner mellem en invasiv og en ikke-invasiv metode. Den invasive behandling foregår gennem meget overfladiske mikroinjektioner (1-13 mm.) af små doser anti-age mesococktails (bestående af vitaminer, aminosyrer og hyaluron) i de hudområder, der ønskes forbedret med hensyn til hudens farve, spændstighed m.m.  

Mikroinjektionerne udføres med det nyeste hightech-udstyr, leadergun eller manuelt. Fordelene ved en leadergun er, at det er fuldautomatiseret og sikret udstyr, hvor den præcise mængde af produktet anvendes, og at mikroinjektionerne altid har den rigtige dybde. 

Dit udbytte

  • Aldersforandringer i huden, der opstår som resultat af fotoældning (ændringer i hudens struktur, tab af elasticitet, mangel på fugt, fortykkelse af huden og en for tidlig dannelse af rynker). Dvs. aldringstegn i huden som slaphed, rynker og mathed. Nogle oplever også forstørrede porer eller poser og rande under øjnene, samt slaphed i huden på hænderne

  • At fjerne eller mindske røde og hvide strækmærker
  • At mindske eller fjerne hårtab hos mænd og kvinder i alle aldersgrupper

Er du ikke registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at måtte foretage disse behandlinger, så overvej non-invasiv mesoterapi kursus som ikke er omfattet af reglerne om kosmetisk behandling med ikke-permanente fillers uanset indholdsstofferne af gelen.

Indhold

Kursusforløbet varer ca. en måned - alt efter, hvor lang tid du er om at gennemføre den første online del, som foregår i dit eget tempo. Du kan begynde på del 1 (teori) fra dag til dag.

Kurset i invasiv mesoterapi indeholder:

  • Teori online inkl.startkit

  • Online eksaminering og certificering

Hvordan foregår det?

  • Efter tilmelding til kurset modtager du et unikt login til online selvstudie med udvidet teorimateriale og videokursus i behandlingsteknikkerne trin-for-trin

  • Efter al teori er gennemgået går til til online eksamen, når du er klar (det kræver 75% rigtige svar for at bestå). Når denne er bestået får du tilsendt din certifikat.

Ansøgning og adgangskrav

Den invasive form for mesoterapi er omfattet af reglerne for, hvem der må udføre kosmetisk behandling med ikke-permanente fillers i bekendtgørelse om kosmetisk behandling. Lægerne må gerne benytte medhjælp, hvis disse også er registreret i styrelsen. En medhjælp kan være en læge, tandlæge, sygeplejerske med dokumenterede, relevante kvalifikationer. Disse må gerne foretage forundersøgelse og vælge behandling til patienten.

Pris

Prisen for dette kursus er 14.900 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret Invasiv Mesoterapi Kursus
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dermatech-group
Juelsmindevej 57
7120 Vejle

Om os

VORES MISSION ER AT FORBEDRE KVALITETEN AF PERMANENT MAKEUP Vi er fast besluttede på at tackle problemet med de mange utilfredsstillende resultater inden for permanent makeup. For at højne standarden tilbyder vi en grundig grunduddannelse og avancerede specialkurser i alle...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret