Vis studentum.dk som: Mobile

Tag på højskole i udlandet med Dansk Studie CenterTag på højskole i udlandet for unge og oplev verden!

Dansk Studie Centers højskole i udlandet gør en forskel for dig! Her får du på bare få måneder fantastiske rejseoplevelser i spændende lande, et unikt fællesskab med venskaber for livet og brugbar undervisning, som udvikler din personlighed, styrker dine kompetencer og din selvtillid, og giver inspiration og afklaring til fremtiden.

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskolerejser i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Dansk Studie Center tilbyder grupperejser for unge, der søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer

Vi har gennem mere end 19 år konstant haft en tilfredshed på over 9,5 på en 10-skala fra vores tidligere deltagere. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste rejseoplevelse!

Kombinér Højskole i Udlandet med planerne for dit sabbatår

Hos Dansk Studie Center kan du vælge et højskoleophold i udlandet eller en World Adventure Challenge i fantastiske lande. Vælg blandt andet imellem:

  • Jorden Rundt
  • Nepal, New Zealand & Fiji
  • Japan, Australien, Bali & Gili
  • Thailand, Bali & Gili Islands
  • Ecuador, Galapagos, Costa Rica, Cuba & Mexico
  • Kina, Vietnam & Cambodja
  • ... og mange flere!

Du kan se alle dine muligheder på DanskStudieCenter.dk.

Under "Uddannelser" her på siden, kan du se et udvalg af vores rejser.

FAVC

Undervisning på dit højskoleophold i udlandet

Vi har en relevant og anderledes undervisning, som udvikler dig, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Afhængig af destinationen tilbyder Dansk Studie Center følgende fag:

  • Lær nye sider af dig selv at kende på dit højskoleophold i udlandetKommunikation & Personlig Udvikling
  • Sport, Krop & Personligt Drive
  • Aktive Kulturdage & Lokale Projekter

Du kan se på DanskStudieCenter.dk, hvilke fag der tilbydes på de enkelte rejser samt læse en uddybende beskrivelse af undervisningen.

Gør det, mens du kan - udnyt dit sabbatår optimalt.

Kontakt Dansk Studie Center på tlf. 48171060 og find det højskoleophold i udlandet, som opfylder dine rejsedrømme!

Mød Dansk Studie Center på et af vores populære informationsmøder og hør mere om vores spændende destinationer, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold, som i den grad kendetegner Dansk Studie Center. Tilmeld dig et møde på vores hjemmeside under "Mød Os".


Vis alle uddannelser fra Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

Video

Rejs ud med Dansk Studie Center på højskole i udlandet og få fantastiske rejseoplevelser i et unikt fællesskab for 18 - 30 årige med brugbar undervisning, der udvikler dig.

                             

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Dansk Studie Center - Højskole i udlandet og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

Hejrevang 11 A, 1. sal
3450 Allerød

 Vis telefonnummer
www.danskstudiecenter.dk


Evalueringer

Kathinka
(5)
Jeg rejste med Dansk studie center på rejsen til Japan, Australien, Bali samt Gili Island, i foråret 2018. Det var første gang de sendte et hold afsted til Japan, men grundet deres professionalisme og enormt engagerede rejseledere, var det ikke til at mærke. Det var en yderst velplanlagt rejse, og der var tid til at skabe nye venskaber og samtid...
Vis alt
Josefine
(5)
Fællesskab, eventyr, udfordringer og frihed! Jeg ser tilbage på en 2 måneders rejse med DSC med det største smil og våde øjne! Det er det bedste jeg nogensinde har kunne gøre for mig selv og jeg ville ønske, at alle havde muligheden for at opleve disse unikke destinationer samt, hvor stærkt et fællesskab kan vokse sig på så kort tid - jeg kan k...
Vis alt
Mette
(5)
Jeg har i slutningen af 2018 været ude at rejse med Dansk Studie Center på et 3 måneders højskoleophold til Ecuador, Galapagos, Costa Rica, Cuba & Mexico. Det var en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg fik en mulighed for at opleve spændende kulturer tæt på gennem utrolig dygtige lokale guides, som brænder for at vise deres land og kul...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

Det siger andre om skolen
Bungy jumps gjorde et kæmpe indt...

Hvorfor valgte du et højskoleophold med Dansk Studie Center?

"Jeg ville ud at rejse, men vidste ikke hvor jeg skulle tage til eller hvem jeg skulle kontakte. Jeg havde så i min omgangskreds hørt godt om DSC. De formår at formidle en perfekt kombination mellem socialt samvær, personlig udvikling og oplevelsesfokus”.

Højskole i New Zealand
Jeg valgte Dansk Studie Center, ...

Hvorfor valgte du et højskoleophold med Dansk Studie Center?

”Jeg hørte fra en veninde om Dansk Studie Center, tog til et møde i Århus og var solgt på stedet. Jeg synes de unge, der præsenterede deres egen rejse samt minder og oplevelser, var fantastiske og hudløst ærlige”. 

Læs mere
DSC tilbød hele den pakke jeg dr...

Hvorfor valgte du et højskoleophold med Dansk Studie Center?

”DSC tilbød hele den pakke jeg ønskede! Jeg valgte mit højskoleophold hos DSC, fordi jeg først og fremmest kun havde hørt ekstremt godt om det fra tidligere kursister. Derudover tilbød DSC også en rejsepakke, som faldt lige i min smag". 

Læs mere
Evalueringer
Dansk Studie Center - Højskole i udlandet
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 199 evalueringer