Vis studentum.dk som: Mobile

Tag på højskole i udlandet med Dansk Studie CenterTag på højskole i udlandet for unge og oplev verden!

Dansk Studie Centers højskole i udlandet gør en forskel for dig! Her får du på bare få måneder fantastiske rejseoplevelser i spændende lande, et unikt fællesskab med venskaber for livet og brugbar undervisning, som udvikler din personlighed, styrker dine kompetencer og din selvtillid og giver inspiration og afklaring til fremtiden. 

UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS!

Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til unge i alderen 18-30 år, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Dansk Studie Center tilbyder grupperejser for unge, der søger eventyr og personlig udvikling i trygge rammer

Vi har gennem mere end 15 år konstant haft en tilfredshedsprocent på 9,8 på en 10-skala fra vores tidligere deltagere. Vi sikrer dig de bedste rammer og garanterer dig dit livs bedste rejseoplevelse!

Kombinér højskoler i udlandet efter planerne for dit sabbatår

Hos Dansk Studie Center kan du vælge et højskoleophold i udlandet, en adventurerejse eller en grupperejse med coaching i fantastiske lande i hele verden. Vælg mellem blandt andet: 


Du kan vælge at fordybe dig i én destination eller kombinere flere destinationer på din rejse. Du kan se alle dine muligheder på danskstudiecenter.dk.

Gør dit sabbatår til en oplevelse for livet - tag på højskole i udlandet

Undervisning på dit højskoleophold i udlandet

Vi har en relevant og anderledes undervisning som udvikler, giver selvtillid og gør dig i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Afhængig af destinationen tilbyder Dansk Studie Center forskellige fag:

 • Lær nye sider af dig selv at kende på dit højskoleophold i udlandetKommunikation & Personlig Udvikling
 • Sport, Krop & Personligt Drive
 • Sport, Friluftsliv & Personligt Drive
 • Projektstyring & Teambuilding
 • Projektstyring & Iværksætteri
 • Kulturforståelse & Lokale Projekter
 • Coaching
 • Kulturforståelse
 • Engelsk
 • Spansk

Du kan se på danskstudiecenter.dk hvilke fag der tilbydes på den pågældende destination samt læse en uddybende beskrivelse af undervisningen.

Gør det mens du kan - udnyt dit sabbatår optimalt. Hvorfor vælge mellem et ophold i udlandet og et højskoleophold, når du kan få begge dele på samme tid ved at tage på højskole i udlandet?

Kontakt Dansk Studie Center allerede i dag på tlf. 48171060 og find det højskoleophold i udlandet, som opfylder dine rejsedrømme!

Mød DSC på et af vores populære informationsmøder og hør mere om vores spændende destinationer, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold, som i den grad kendetegner Dansk Studie Center.

Tilmeld dig et af vores møder herRejs ud med Dansk Studie Center på højskole i udlandet og få fantastiske rejseoplevelser i et unikt fællesskab for 18 - 30 årige med brugbar undervisning, der udvikler dig.

                             
Højskoleophold
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
Australien - Højskole i udlandet Australien          
(23)
Bali, Gili Islands & Thailand - Højskole i udlandet Flere byer (2)          
(5)
Canada - Højskole i udlandet Canada
Costa Rica - Højskole i udlandet Costa Rica          
(18)
Ecuador & Galapagos - Højskole i udlandet Galapagos
Fiji & Seychellerne - Højskole i udlandet Fiji          
(3)
Jorden Rundt - Højskole i udlandet Flere byer (11)          
(2)
Kina, Vietnam & Cambodja - Højskole i udlandet Flere byer (2)          
(3)
Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i udlandet Flere byer (2)
Mexico - Højskole i udlandet Mexico          
(4)
New Zealand - Højskole i udlandet New Zealand          
(26)
Peru & Cuba - Højskole i udlandet Flere byer (2)
USA & Hawaii - Højskole i udlandet USA          
(8)
 • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
 • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med Dansk Studie Center - Højskole i udlandet og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors

Dansk Studie Center - Højskole i udlandetHejrevang 11 A, 1. sal
3450 Allerød

 Vis telefonnummer
www.danskstudiecenter.dk

Send en email til Dansk Studie Center - Højskole i udlandet

De studerende giver karakterer

          (5)
Julie Haubro   |   04-11-2015
I foråret 2015 rejste jeg jorden rundt med DSC, det var en beslutning der havde været længe undervejs, men en beslutning der aldrig er fortrudt siden. 8 fantastiske destinationer, 30 nye venner og en engageret rejseleder, skabte sammen rammen for en helt igennem fantastisk og uforglemmelig tur. Jeg er kommet hjem med bagagen fuld af vilde opleve...
Vis alt
          (2)
karen   |   01-11-2015
Jeg var afsted for at lære spansk. Først da depositum er betalt får jeg at vide at det ikke bliver oprettet men at jeg i stedet skal følge "Krop, Sport og personlig drive". Øv. Men det stopper ikke her. Vi var blevet lovet et sted 50 meter fra standen. Det var snarere 1 km stedet hvor vi boede. Vi var et par stykker der valgte vandraxa i stede...
Vis alt
          (4)
Cecilie   |   18-10-2015
DSC var fantastisk og vil råde alle der ikke ved hvad de skal i deres sabbatår til at finde en rejse med DSC. Man får oplevelser og venner for livet og får rykket nogle grænser. Man kommer hjem som en helt ny person - en forbedret version af sig selv.