Private uddannelser

Hestemassør

Center for Dyreterapi, i Hirtshals
Længde
6 måneder
Pris
15.950 - 17.500 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
November 2022 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 måneder
Pris
15.950 - 17.500 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
November 2022 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge Center for Dyreterapi?

Eneste skole i Danmark med internationale godkendelser

Høj faglighed og videnskabelig baseret undervisning

Høj grad af sparring under og efter uddannelsen

Om uddannelsen

Hestemassør

Uddannelse til hestemassør

Uddannelsen strækker sig over ca. 6 måneder og er den eneste uddannelse i Danmark med netop denne fagsammensætning. Det er desuden den eneste hestemassøruddannelse i Danmark, som er internationalt godkendt.

Som uddannet hestemassør bliver du i stand til at udføre en fuld hestemassage, lokalisere udfordringer i hestens muskulatur og biomekanik, samt hjælpe hesteejere med afspænding af deres heste ved hjælp af massage og udstrækningsteknikker. Der vil bl.a. være fokus på de vigtige muskler i bevægeapparatet, generelle massageteknikker, specialmassage, pain points, stresspunkter, triggerpunkter, fascialøsning og en bred vifte af teknikker inden for disse felter.

Uddannelsen er et deltidsstudie, hvor du møder til 6 kurser á to dages varighed og laver hjemmearbejde mellem kurserne. Derudover er der en eksamensdag her hos hos.

Første kursus består udelukkende af teori og gennemføres online.

Til de resterende moduler skal du møde hos os i Hirtshals til kombineret praktisk og teoretisk undervisning.

Anatomiundervisning er en integreret del af alle moduler og således er det naturligvis ikke meningen, at alt anatomi skal læres online, men blot at første introduktion til dette gennemføres online.

Dit udbytte

Som uddannet hestemassør bliver du istand til at evaluere på hestens bevægelse, muskelsætning samt spændinger og restriktioner i muskler, bindevæv og led. Desuden bliver du i stand til at udføre en fuld hestemassage suppleret med andre afspændingstekniker.

Som hestemassør bliver du IKKE i stand til at stille diagnoser, behandle sygdomme eller rådgive om hestens hove og ernæring. Disse fagområder er forbeholdt andre faggrupper.

Ansøgning og adgangskrav

Vi har ingen formelle adgangskrav. Interesse for faget og selvdisciplin er blandt de vigtigste krav. Ellers er optagelse baseret på en samtale, hvor vi vurderer, om faget er noget for dig.

OBS. Man skal IKKE medbringe egen hest!

Vi har heste til rådighed, som kan lånes.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en praktisk og teoretisk eksamen med ekstern censor.

Ud over deltagelse på kurserne, skal der afleveres en skriftlig opgave efter første kursus, og man skal dokumentere at have øvet sig på minimum 35 heste (ud over de cirka 40 heste, som eleverne kommer til at møde i løbet af undervisningen) under det samlede forløb. Heraf skal nogle af hestene indgå i et forløb, hvor de skal besøges flere gange.

Pris

Den samlede pris for uddannelsen er kr. 17.500,- som betales lige inden opstart. Det er desuden muligt at lave en afdragsordning ud fra dine ønsker og behov.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hestemassør
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.