Private uddannelser

Hundemassør (KynoMyo®)

RieRavn®– Etik og naturlig adfærd, i Jylland (+1 lokationer)
Længde
6 måneder
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 måneder
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

KynoMyo®

KynoMyo® Terapeut 

Uddannelsen til KynoMyo® Terapeut tager udgangspunkt i massage-, udstræknings og afspændingsteknikker. Massage har ofte en utrolig god smertelindrende effekt og har i flere hundrede år været anvendt på humanområdet til både at forebygge problemer i bevægeapparatet samt til at øge holdbarheden af andre terapiteknikker som osteopati og kiropraktik. Massage anvendt til dyr er et område, der er sket en rivende udvikling inden for de sidste mange år, og teknikkerne er populære især i konkurrencekredse som agility. Det er et fremragende redskab både til optimering af opvarmning i forbindelse med, at hunden skal yde optimalt eller inden anden terapi finder sted, men også efter en større præstation for at forebygge muskelømhed og skader.

Der findes mange forskellige teknikker på hundeområdet. Vi har udvalgt teknikker, der både effektmæssigt og adfærdsmæssigt giver mest mening kombineret med en hensyntagen til raceforskelligheder – herunder muskeltonus, hudtype og pelstype samt smertesensitivitet.

Da vi som uddannelsessted favner bredt, har vi naturligvis mulighed for at vejlede den studerende også inden for fagområder som adfærd, ernæring og øvrige alternative terapimetoder i forbindelse med uddannelsen til KynoMyo® Terapeut. Der er stor fokus på at sætte den studerende i stand til at mærke de forandringer, der sker i vævet i forbindelse med en massage. Dette udgør efter vores mening en stor del af arbejdet til at blive en dygtig terapeut, og der er derfor tilrettelagt praktisk undervisning både på uddannelsesstedets interne hunde samt eksterne hunde med ejere, så klientkontakt og journalskrivning også inkluderes.

Som KynoMyo® Terapeut er du primært uddannet i hundens muskulære system med dertilhørende anatomiske strukturer og fysiologiske funktioner samt teknikker til afspænding af disse.

Pris

Pris

I alt ca. kr. 21 000,- (CHR) / kr. 23 500,- (KBH) Der tages forbehold for generelle prisstigninger.

Deri er inkluderet undervisningsmateriale udfærdiget af undervisningsstedet – gælder ikke bøger udgivet af eksterne forfattere, se Litteraturliste.

Såfremt eleven ikke består eksamen eller ikke har mulighed for at deltage i eksamener på de planlagte datoer pålægges et reeksaminationsgebyr på kr. 1200,- for praktisk eller mundtlig eksamen og kr. 800,- for teoretisk. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hundemassør (KynoMyo®)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
RieRavn®– Etik og naturlig adfærd
Avnøvej 69
6100 Haderslev

Vi er et topprofessionelt team med mange års erfaring. Både inden for træning, adfærdsrådgivning, ernæring og alternativ behandling har vi kompetencer til at hjælpe dig og din hund. Siden 2000 har vi trænet ejere og familiehunde i at få en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret