Private uddannelser

Hundemassør

Center for Dyreterapi, i Hirtshals
Længde
8 Lektioner
Pris
21.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Fall 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
8 Lektioner
Pris
21.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Fall 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Fall 2024

  • Holdundervisning
  • Hirtshals

Hvorfor vælge Center for Dyreterapi?

Eneste skole i Danmark med internationale godkendelser

Høj faglighed og videnskabelig baseret undervisning

Høj grad af sparring under og efter uddannelsen

Om uddannelsen

Hundemassør

Hundemassør

Uddannelsen til Hundemassør retter sig mod hundeejeren, eller den professionelle i hundebranchen, som gerne vil udvide sine kompetencer. Uddannelsen retter sig mod de, som ønsker at arbejde med vedligehold af aktive hunde (brugshunde, sportshunde m.v.), ældre hunde, wellness, forebyggelse og lignende.

Uddannelsen er ikke rettet mod de, som ønsker at arbejde med ledmobilisering, rehabilitering, kranio sakral terapi, hunde med diverse diagnoser i bevægeapparatet eller andre tilstande, som kræver dybere viden eller flere teknikker. Ønsker man at arbejde med avancerede teknikker og/eller have mulighed for at arbejde med hunde med svære tilstande, bør man i stedet vælge uddannelsen som Fysiurgisk Hundeterapeut.

Uddannelsen til Hundemassør giver mulighed for at læse videre som Kranio Sakral Terapeut til Hunde, og er desuden adgangsgivende til en række andre efteruddannelseskurser.

Som uddannet Hundemassør bliver du i stand til at udføre en fuld hundemassage, lokalisere udfordringer i hundens muskulatur og biomekanik, samt hjælpe hundeejere med afspænding af deres hunde ved hjælp af massage, udstrækningsteknikker og supplerende blødvævsteknikker. Desuden vil du kunne arbejde med tilrettelæggelse af hensigtsmæssigt vedligeholdende træning af hundens bevægelse.

Uddannelsen er et deltidsstudie, hvor du møder til 7 moduler á to dages varighed og laver hjemmearbejde mellem disse. Derudover er der en eksamensdag her hos os. Første modul består udelukkende af teori og gennemføres online. Til de resterende moduler skal du møde hos os i Hirtshals til kombineret praktisk og teoretisk undervisning. Anatomiundervisning er en integreret del af alle moduler og således er det naturligvis ikke meningen, at alt anatomi skal læres online, men blot at første introduktion til dette gennemføres online. Ud over deltagelse på modulerne, skal der afleveres en skriftlig opgave efter første modul, og man skal dokumentere at have øvet sig på minimum 30 hunde under det samlede forløb. Heraf skal nogle af hundene indgå i et forløb, hvor de skal besøges flere gange.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en praktisk og teoretisk eksamen med ekstern censor.

Pris

Den samlede pris for uddannelsen er kr. 21.500,- som betales over 2 rater - en rate lige inden opstart og anden rate halvvejs i forløbet. Det er desuden muligt at lave en afdragsordning ud fra dine ønsker og behov. Eventuel forudbetaling af hele beløbet udløser en rabat på 10 %.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Hundemassør
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Center for Dyreterapi
Kringelhøjvej 12
9850 Hirtshals

Om Center for Dyreterapi og Dyreuddannelser.dk

Dyreuddannelser.dk er en del af Center for Dyreterapi v/Bettina Hvidemose, og har eksisteret siden 2005. Formålet med vores undervisning er at give alle kursister og studerende solid og dybdegående viden omkring: Dyreadfærd Indlæringspsykologi Fysisk terapi Generel trivsel hos heste, hunde...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret