Hvilken uddannelse skal jeg vælge?

03 aug 2012
SPØRGSMÅL
hejsa, jeg er 14 år, og har stadig mange år tilbage på skolebænken, men er intreserede at høre om når man skal vælge uddannelse: er det vigtigt at vælge hvad man vil, eller hvad der er fornuftigt??

Svar:

13 aug 2012

Hej Laura

Det er et meget relevant spørgsmål. Det aller vigtigste er, at du vælger en uddannelse inden for et område, som interesserer dig. Hvis det er en uddannelse, der interesserer dig, så vil det både være fornuftigt og noget du vil. Du har et par år endnu til at finde ud af, hvad du brænder for, og derefter vil du ikke have svært ved at vælge uddannelse.

Du kan gå ind at læse om uddannelser her på studentum.dk, hvor du kan søge efter uddannelser i venstre hjørne.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide