Design skoler i Milano

21 maj 2012
SPØRGSMÅL
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad jeg kan studere i Milano, da jeg rejser og skal bo dér. Ville jeg også gerne uddanne mig noget. Jeg har stx baggrund, og kunne godt tænke mig noget i retning af, design og indretning. Håber i kan hjælpe.. (SU hjælp)

Svar:

29 maj 2012

Hej

Det lyder da spændende med Milano. Du kan se information om uddannelser i Milano her. Du kan blandt andet læse en uddannelse inden for design i Milano. Du kan skrive til skolen nederst på siden under uddannelserne via en interesseforespørgsel. Her kan du spørge om SU osv. Du kan også kontakte SU Styrelsen og høre, om den skole, du vil gå på, er godkendt til at få dansk SU.

Held og lykke med det,

Mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide