Jeg er pt. i Australien - og er interesseret i Fjernundervisning

12 jan 2014
SPØRGSMÅL
Jeg er pt. i Australien og hjemme igen omkring juli 2014, men jeg vil gerne vide mere om fjernundervisning fra udlandet.

På forhånd tak.

Svar:

14 mar 2014

Hej

Der kan være stor forskel på, om du tager et enkeltfag som fjernstudie eller en uddannelse via e-learning. På HF enkeltfag via fjernundervisning foregår al undervisning typisk online via en virtuel læringsplatform (dog med undtagelse af fag som fysik og kemi, der kræver laboratorietimer med fremmøde), mens eksamen typisk både indeholder et mundtligt og et skriftligt element og foregår på skolen. Vælger du i stedet at tage en videregående uddannelse som fx pædagog, sygeplejerske eller fysioterapeut via fjernundervisning, vil der være seminarer på skolen en til to gange om måneden. Derudover skal du i praktik på samme måde som studerende på de ordinære uddannelser. 

Generelt kan man sige, at fjernundervisning stiller store krav til selvdisciplin, selvstændighed og evnen til at strukturere sin tid. Derudover skal du være fuldtidsstuderende og overholde afleveringsfrister samt gå op til eksamen for at modtage SU under uddannelsen. Du kan læse mere om fjernundervisning som studieform her

Jeg håber, at dette besvarer dine spørgsmål. Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide