Kan man tage et semester af socialrådgiveruddannelsen i England?

23 sep 2013
SPØRGSMÅL
Hej! Kan man læse et semester til socialrådgiver i England via jer. kan slet ikke søge på det?
Vh Maria

Svar:

30 sep 2013

Hej Maria

Tak for din henvendelse. På socialrådgiveruddannelsen på UC Sjælland, er der gode muligheder for at tage dele af din uddannelse i udlandet og herunder England. Her kan du bl.a. vælge at rejse ud på:

  • 4. semester (praktik)
  • 5. semester (projekt)
  • 6. semester (valgfrit modul)
  • 7. semester (bachelorprojekt)

Er der nok søgning, er der også mulighed for at tage et internationalt engelsksproget forløb på 5. semester ved Campus i Nykøbing F.

Du kan læse til socialrådgiver ved UC Sjælland som delvis e-learning eller på campus i Roskilde eller Nykøbing F. Lyder dette som noget for dig, kan du kontakte UC Sjælland via formularen nederst på siden med uddannelsesbeskrivelsen.

Held og lykke.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide