Kurser forud for en BA i Fashion Marketing and Communication

17 sep 2013
SPØRGSMÅL
Hej Studentum,

Jeg vil gerne starte på min videregående uddannelse næste år, derfor har jeg søgt på jeres brugervenlige hjemmeside og synes at en BA i Fashion Marketing and Communication, lyder meget spænende.
Jeg vil nu forhøre mig jer om hvad I vil anbefale af supplerende fx. kurser og enkeltfag, som I vil mene kan øge mine chancerne for at blive optaget på dette studie?

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

MVH
Isabelle D-S

Svar:

20 sep 2013

Hej Isabelle

Tak for din henvendelse. Der er mange måder, du kan forberede dig på en BA i Fashion Marketing and Communication ved IED. Først og fremmest skal du naturligvis have det formelle på plads og have en gymnasiel eksamen. Derudover vil det også være dine kompetencer og motivation, der er vigtig for at få en af de eftertragtede pladser på uddannelsen.

Jeg vil derfor anbefale dig, at du kontakter skolen for at høre mere om optagelsesprocessen, og hvad de lægger vægt på, eventuel portofolio, optagelsesprøve og lignende mm. På den måde kan du spore dig ind på, hvordan du bedst bruger din tid. En mulighed kan være at tage et højskoleophold, hvor du kan fordybe dig og virkelig udvikle dine faglige kompetencer. Du kan fx vælge at fokusere på design på højskole eller på kommunikation og PR

Finder du ikke det rette højskoleophold for dig her på siden, kan du også kontakte Højskolerne, der har det fulde overblik over højskolekurser i Danmark.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide