Kan jeg få information om uddannelsen til sundhedsplejerske?

26 maj 2013
SPØRGSMÅL
Hvordan bliver man sundhedsplejerske, hvor lang tid tager det, hvor osv. osv.

Svar:

14 mar 2014

Hej

Uddannelsen til sundhedsplejerske tager halvandet år, og den teoretiske undervisning, der udgør et år af uddannelsen, udbydes i både København og Aarhus. Dertil har du et halvt års klinisk undervisning i sundhedsplejen i en kommune.

For at blive sundhedsplejerske kræver det først og fremmest, at du har taget uddannelsen til sygeplejerske og har dansk autorisation. Derudover skal du have mindst to års erfaring inden for områder som fx pædiatri, børne - og ungdomspsykiatri, svangre - og barselspleje eller neonatalområdet.

Jeg håber, at dette var svar nok på dit spørgsmål. 

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide