SU til bachelor i biologi i Spanien

02 maj 2013
SPØRGSMÅL
Vil høre om jeg kan søge su til denne uddannelse i spanien : BiologíaBachelorUniversidad de Málaga, Málaga, Spain
Fuldtidsuddannelse / Vidergående

Svar:

06 maj 2013

Hej

Tak for din henvendelse. Som udgangspunkt er det muligt at få SU til en uddannelse i udlandet. Derudover vil du i nogle tilfælde kunne søge et udlandsstipendium til at dække studieafgifter o.lign. delvist. Der er dog en del forhold og betingelser, som både du og uddannelsesstedet hver især skal opfylde, og der er en del papirarbejde i forbindelse med ansøgningsprocessen. Det er derfor altid en god idé at starte tidligt. Dog kan du tidligst søge tre måneder før uddannelsesstart. Dette kan du læse mere om på SU-styrelsens hjemmeside.

Jeg håber dette var svar nok. Du kan også finde meget mere inspiration til planlægning af dit studieophold i udlandet i vores Udlandsguide her på Studentum.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide