Du er klar til HHX!

Du er nysgerrig på at lære noget nyt og blive udfordret på det faglige, du lærer godt gennem læsning, skrive opgaver, og diskutere. Du bliver måske inspireret og motiveret, når du laver lektier eller andet skolearbejde. Du interesserer dig for handel, business, virksomheder eller økonomi. Det virker til, at HHX er det rette for dig! Læs mere her!

Du er klar til HHX!

Du er klar til HHX!

Du har i testen svaret, at du er nysgerrig på at lære noget nyt og blive udfordret på det faglige, at du lærer godt gennem læsning, skrive opgaver, og diskutere. Du bliver måske inspireret og motiveret, når du laver lektier eller andet skolearbejde. Du drømmer om en uddannelse, som giver dig yderligere muligheder for videre uddannelse til drømmen om at arbejde med dét, der interesserer dig. Du interesserer dig for handel, business, virksomheder eller økonomi. Det virker til, at HHX er det rette for dig!

Højere handelseksamen (HHX) er en 3-årig gymnasial uddannelse, hvor der er fokus på det merkantile område, herunder handel, forretning, økonomi og business. På HHX er der ofte et godt socialliv, masser af sociale arrangementer og fester, og gode muligheder for at få venner for livet.

Herunder finder du tre forskellige videregående uddannelser, som du kan tage med en HHX:

Læs mere om, hvad man kan med en HHX her.

Læs mere om HHX her


Forhåbentlig er du blevet klogere ved at have taget denne test, men husk altid at snakke med enten forældre, skolelederen eller en lærer på din skole omkring dine overvejelser efter 9. Klasse. Og husk altid at gøre, hvad du interesserer dig for, og hvad du selv synes er bedst for dig!


Stadig nysgerrig på dine muligheder? Læs om andre ungdomsuddannelser her!

Ungdomsuddannelser


Annoncer

Du er måske også interesseret i: