Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Sweco

Sweco - Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed

Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 15.000 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt. Vi løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er Europas største virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning med en omsætning på omkring 18,7 milliarder svenske kroner (1,8 milliarder euro).

Velkommen til Sweco

Uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren rådgiver, vil du hos os få ansvar, når du er parat til det. Nemlig fra første dag. Vi belønner initiativ og gå-på-mod med plads til at udfolde dit potentiale. Det betyder ikke, at du står alene med det. Tværtimod. For bag dig står 15.000 af Europas førende eksperter inden for ingeniørrådgivning, miljøteknologi og arkitektur parate til at støtte dig.

Ansvar kan tage mange former, men én ting har de alle til fælles, nemlig at du er parat til at tage det, når du starter hos Sweco. Du kan her møde nogle af vores kolleger, som på hver deres måde har taget ansvar, udviklet sig og skabt værdi for vores kunder.

Mød 3 medarbejdere fra Sweco

Senest opdateret: 19 mar 2019