Anja Nørgaard, Receptionist, Scandic

Anja Nørgaard arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning, hvor hun tager sig af hotellets gæster og deres feedback. Læs mere om Anjas hverdag her.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning. Der tager jeg mig af vores gæster, der skal overnatte på hotellet og checker dem ud igen, når de skal rejse fra os. Derudover tager jeg mig af de henvendelser, der kommer i løbet at deres ophold ved os.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende opgaver for mig er nok sådan noget som gæstefeedback. Jeg prøver ALTID at vende en negativ oplevelse til noget positivt for gæsten og os. Jeg har ikke altid været den bedste til denne opgave, men igennem træning og vejledning fra mine ledere,synes jeg nu, at det er den mest spændende opgave.

Derudover er det også spændende at arebejde med større grupper, der skal bo ved os. Artister eller sportsfolk med deres følge. Der skal en del koordinering og opfølgning til med sådanne grupper. Samarbejdet mellem vores forskellige afdelinger synes jeg også er meget spændende. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har været i det, der hedder Ny mesterlære. Det vil sige, at jeg har haft meget tid ved arbejdsgiveren og ikke så meget på skole. Jeg bruger hele min uddannelse i min hverdag. Du skal også have meget lokalkendskab for at kunne guide vores gæster optimalt. Og så gennemgående kendskab til de IT-systemer, som vi bruger på hotellet.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

1. Min ”familie”, altså mine kollegaer. Jeg siger altid, at det er min anden familie, da jeg føler, at vi er meget tætte. Det er MEGET vigtigt for mig, at vi har en god omgangstone, og at vi hjælper hinanden alle sammen. Og det gør vi i Scandic.

2. ”Frihed under ansvar”. Der mener jeg, at vi altid bliver bakket op af vores ledere. Der bliver ikke tvivlet på at vi kan løse ”alle” opgaver

3. At vi er sociale sammen udenfor arbejde.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi Scandic bare en god arbejdsplads. Der bliver taget hånd om alle vores medarbejdere, og der er altid en hjælpende hånd. I Scandic-kæden er der muligheder for at videreudvikle sig. Blive leder for en afdeling eller blive direktør for et hotel. Eller måske koncernchef en dag - man ved aldrig.

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic


Annoncer