16 aug 2019

Anja Nørgaard, Receptionist, Scandic

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i receptionen på Scandic Regina i Herning. Der tager jeg mig af vores gæster, der skal overnatte på hotellet og checker dem ud igen, når de skal rejse fra os. Derudover tager jeg mig af de henvendelser, der kommer i løbet at deres ophold ved os.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende opgaver for mig er nok sådan noget som gæstefeedback. Jeg prøver ALTID at vende en negativ oplevelse til noget positivt for gæsten og os. Jeg har ikke altid været den bedste til denne opgave, men igennem træning og vejledning fra mine ledere,synes jeg nu, at det er den mest spændende opgave.

Derudover er det også spændende at arebejde med større grupper, der skal bo ved os. Artister eller sportsfolk med deres følge. Der skal en del koordinering og opfølgning til med sådanne grupper. Samarbejdet mellem vores forskellige afdelinger synes jeg også er meget spændende. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har været i det, der hedder Ny mesterlære. Det vil sige, at jeg har haft meget tid ved arbejdsgiveren og ikke så meget på skole. Jeg bruger hele min uddannelse i min hverdag. Du skal også have meget lokalkendskab for at kunne guide vores gæster optimalt. Og så gennemgående kendskab til de IT-systemer, som vi bruger på hotellet.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde i Scandic?

1. Min ”familie”, altså mine kollegaer. Jeg siger altid, at det er min anden familie, da jeg føler, at vi er meget tætte. Det er MEGET vigtigt for mig, at vi har en god omgangstone, og at vi hjælper hinanden alle sammen. Og det gør vi i Scandic.

2. ”Frihed under ansvar”. Der mener jeg, at vi altid bliver bakket op af vores ledere. Der bliver ikke tvivlet på at vi kan løse ”alle” opgaver

3. At vi er sociale sammen udenfor arbejde.

  • Hvorfor er Scandic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi Scandic bare en god arbejdsplads. Der bliver taget hånd om alle vores medarbejdere, og der er altid en hjælpende hånd. I Scandic-kæden er der muligheder for at videreudvikle sig. Blive leder for en afdeling eller blive direktør for et hotel. Eller måske koncernchef en dag - man ved aldrig.

Læs mere om Scandic

Mød andre kandidater fra Scandic

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-03-2019

Line S. Jørgensen, Assisterende Receptionschef, Absalon Hotel Group

Jeg arbejder som assisterende receptionschef og mine primære arbejdsopgaver er vagter i receptionen, som består afgæsteservice, check ind og ud samt diverse ad hoc opgaver. Derudover er jeg ansvarlig for nattevagten, hvor jeg står for møder, oplæring og andre opgaver, som skal uddelegeres fra dagvagten til nattevagten. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Cecilie Drewes, Hotelreceptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er hotelreceptionist i Absalon Hotel Group, og mine primære arbejdsopgaver foregår i receptionen i fronten med gæsterne og i alle de bagvedliggende touch points. I receptionen skaber vi gode oplevelser med masser af personlighed for vores gæster ved at checke gæster ind og ud, hjælpe med alle former for inspiration til ting at se i byen og generelle problemløsninger.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Uffe Hjaltelin Bressing, Receptionist, Absalon Hotel Group

Jeg er en del af Receptionen og Front Office Teamet og er med til at sørge for, at de gæster, der kommer hos os, får den bedst mulige oplevelse. Det er et dynamisk arbejde med mange berøringsflader, og man er en del af mange af de touch-points, en gæst møder i sin oplevelse hos os. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Stilund Sommer, Business Tourism Manager, VisitVejle

Jeg arbejder med turisme og mere specifikt erhvervsturisme. MeetingVejle er VisitVejles erhvervsturisme afdeling, hvor vores fokus er på konferencer og events. MeetingVejle er desuden et partnerskab mellem Vejle Kommune og 8 hoteller og venues. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg. Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Lasse Bræmer, Tekniker, Scandic

Jeg er tekniker på Scandic Sydhavnen. Det betyder, at jeg står for alt forefaldende arbejde inden for det tekniske på hotellet, dvs. reparationer på værelser, gæste- og medarbejderområder, vedligehold af grønne arealer, pasning af varmeanlæg, teknisk service til konferencegæster og meget andet. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mohammed Chanchiry, Shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen

Jeg er shiftleader i konferenceafdelingen på Scandic Sluseholmen. Jeg arbejder med at arrangere møder og events for 2 til 550 personer. Mine primære arbejdsopgaver er forhandling af kontrakter, koordinering af arrangementer, afvikling, feedback, gensalg og så selvfølgelig en masse service til vores konferencegæster. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Mitzi Damberg, Front Office Manager, Scandic

Jeg arbejder som receptionschef i receptionen på Scandic Sydhavnen. Jeg er helt ny i stillingen og har tidligere arbejdet som shiftleader på samme hotel. Som shiftleader har man ansvaret for den daglige drift i receptionen, når man er på vagt. Man står for kontakt med vores samarbejdspartnere og leverandører, og jeg har den daglige kontakt med økonomiafdelingen på vores Support Office.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Jimmi Sae-Lim Mortensen, Sales Agent, Scandic

Min arbejdstitel hedder Sales Agent, hvor mit primære forretningsområde er salg. Jeg sidder med grupper, som skal bo på vores hoteller i København og har al korrespondance/forhandling med agenterne, som kommer med disse forespørgsler. Det er alt fra, hvor mange værelser, der er brug for, til ønsker til forplejning og prisforhandling. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Martin Juul Graarup, Tjener, Scandic

Jeg arbejder som tjener på Scandic The Reef. Jeg arbejder med à la carte, banketter, buffet, i baren og i konferencen. Mine primære opgaver er forberedelser, klargøring, salg og ikke mindst en rigtig god service til vores gæster. Det mest spændende er, når vi har store events og banketter. Opgaver,som er udenfor de daglige rutiner. giver altid et ekstra kick, motivation og en god erfaring.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Thomas Egeberg, Kok, Scandic

Jeg arbejder som kok på restaurant L’Øst på Scandic Aarhus City, hvor mit primære arbejdsområde ligger inden for à la carte, forberedelser i form af opbakning af mad, men også logistikken bag serveringen af en enkelt smagfuld tallerken. Den bagomliggende logistik elsker jeg at gå i dybden med. 

Læs mere