Vis studentum.dk som: Mobile

Malene Linde Nielsen, Design Development Specialist, Pandora

Pandora
Design Development Specialist
  • Malene Linde Nielsen
  • 28 år
  • Ansat siden januar 2015
  • PBA Smykker, Teknologi og Business ved Københavns Erhvervsakademi

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i Pandoras produktafdeling, hvor jeg arbejder som designudvikler. Overordnet går mit arbejde ud på at udvikle vores smykker fra tegning til færdige smykker. Jeg sidder med kommunikationen mellem vores designere og vores produktudviklingsteam i Thailand, og det kræver, at jeg arbejder hurtigt og struktureret. Det er vigtigt for mig at kunne have mange bolde i luften på samme tid, holde hovedet koldt og arbejde målrettet. Ofte skal der meget planlægning til, da vi er en stor virksomhed, og der er mange mennesker involveret i processerne.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I min rolle arbejder jeg tæt sammen med vores produktudvikling, som ligger i Thailand. Dette giver nogle gange udfordringer grundet de store kulturforskelle, og på samme tid er det med til at udvikle mig personligt og arbejdsmæssigt. Jeg har lært meget om mig selv og min arbejdsstruktur ved at arbejde tæt sammen med thailændere.

At vores produktudvikling, som jeg arbejder tæt sammen, ligger i Thailand, gør også, at jeg et par gange om året får lov til at rejse med arbejdet, hvor jeg også hver gang lærer nye ting om deres anderledes arbejdskultur. De arbejder meget anderledes end os i Danmark, og det er derfor vigtigt for mig at forstå, hvordan de arbejder, og hvordan jeg bedst kommunikerer og samarbejder med dem.

At arbejde i et kreativt team gør, at beslutninger tit bliver ændret, og jeg skal være omstillingsparat. Vi har mange deadlines, som skal overholdes, og med nye beslutninger skal man kunne reagere hurtigt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse på arbejdet hver dag. Jeg har igennem min uddannelse opbygget en stor viden inden for design, smykker og den tekniske del bag det at lave smykker. Gennem min uddannelse har jeg selv siddet med tekniske tegninger og smykkefremstilling. Dette hjælper mig i mit arbejde, at jeg har forståelsen for, hvordan smykker bliver fremstillet, og hvad der er muligt for en stor produktion, som vi har. Vores produkter skal udvikles til at blive produceret i flere tusind stk.

Jeg har samtidig også lært meget om design på min uddannelse. Da jeg selv har skullet arbejde som designer under min uddannelse, ved jeg, hvordan designere arbejder og deres processer. Dette hjælper mig i mit tætte samarbejde med vores designere, at jeg kan sætte mig i deres perspektiv og forstå deres vision med en kollektion.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Pandora?

1. De vigtigste ting for mig ved mit job er, at jeg synes, at mine opgaver er spændende og udfordrende. At arbejde i et kreativt team gør, at mine opgaver ofte er udfordrende, da man altid vil overgå sidste kollektion.

2. Samtidig er det også rigtigt vigtigt for mig, at jeg i mit arbejde får ansvar og muligheden for at tage beslutninger, og at vejen til beslutningerne også er sjov.

3. At man har nogle gode kollegaer på arbejdet er også en vigtig del for mig i mit job. Med gode kollegaer og et godt sammenhold kommer vi bedst frem til de bedste kollektioner.

  • Hvorfor er Pandora en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har en stor passion for smykker og design. For mig er det rigtigt tiltalende at kunne arbejde hos Pandora, som er en stor international smykkevirksomhed, hvor jeg karrieremæssigt har mange muligheder for at udvikle mig og vokse.

Læs mere om Pandora

Mød andre kandidater fra Pandora

Senest opdateret: 12 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-04-2020

Søren Hjerrild Smedemark, Bygningskonstruktør MAK, AART architects

Jeg er ansat i projekteringsafdelingen hos AART architects, hvor jeg primært beskæftiger mig med 3D-modellering, BIM-koordinering, udarbejdelse af tegninger og mængder til udførelse. Siden jeg blev ansat, har jeg arbejdet med projektering i de senere faser af projekteringen, altså efter at designet ligger fast. Det vil sige, at jeg primært har haft fokus på de tekniske løsninger og selve ...

Læs mere
Sidst opdateret 01-04-2019

Nina Lolle, Design Koordinator, Kvadrat

Kvadrat er en af Europas førende tekstilvirksomheder med en international kundegruppe. Virksomheden startede i 1960’erne, og har altid haft fokus på at skubbe grænserne for tekstildesign, bl.a. ved et tæt samarbejde med kunstscenen og stor opmærksomhed på nye innovative løsninger samt højkvalitets produkter.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Katrine Ravn Møller, Architect, Rambøll

The building department at Ramboll is a large and complex organisation, involving several fields of knowledge and expertise. One of the main focuses in the department right now is working with integrated design between faculties to unite knowledge and extend perspective. 

Læs mere
Sidst opdateret 24-06-2019

Lone Vestergaard, Designlærer, Egå Ungdoms-højskole

Jeg er ansat på EUH som underviser i Design-fag og i Event & Projektstyring. Som underviser er min primære opgave at invitere og motivere eleverne til fordybelse i enten egne eller samskabende designprocesser, som kan være alt fra syning og idéudvikling i Re-Design til opøvning af diverse teknikker inden for fx collage, tryk og håndarbejde.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Camilla Hansen, Grafisk designer, Mediegruppen

Jeg er grafisk designer, så jeg sidder med det udførende arbejde – at få idéen eller konceptet realiseret grafisk. Det er primært magasiner, men det kan også andre visuelle og grafiske udtryk, som vores kunder efterspørger. Jeg er håndværkeren, og mit værktøj er inDesign og forskellige andre Adobeprogrammer. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ása Jacobsen, Graphic Artist, MovieStarPlanet

Jeg er grafiker hos MovieStarPlanet, hvor jeg designer og tegner hår, tøj og accessories til vores online avatarer. Mine redskaber er en Wacom-tablet og Adobe-tegneprogrammer. Vi udgiver nyt grafisk indhold til vores spil hver uge, så der aldrig er en kedelig dag på kontoret. Jeg bruger meget tid på at undersøge mode og trends for at kunne producere det mest relevante indhold til spillerne.

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Guntis Rusa, Product Designer, Peakon

I work as a Product Designer and within the tech world that is someone who solves problems, mostly design related. It’s a combination of a few design fields like User Experience, User Interface, Interaction Design, Digital Design and many more. It may sound like a lot of responsibilities, but in general, the main focus of a Product Designer is around User Experience and Interface Design.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Frederikke Aagaard, Selvstændig arkitekt, designer og TV-vært

Jeg er uddannet arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole i København og på Bartletts School of Achitecture i London, og i dag arbejder jeg som selvstændig - primært med formidling af design og arkitektur. Det skete meget naturligt, da jeg efter studiet lagde ud med at arbejde foran kameraet på et tv-program, der hed ”Drømmeværelset”.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Vibeke Johansson, Digital Art Director, Mediegruppen

Jeg arbejder kort opsummeret med webdesign. Hoveddelen af mit arbejde foregår i Photoshop. Forretningsområdet er bredt, og vi har mange kunder i mange afskygninger, der hver især har forskellige behov inden for grafiske udtryk og logodesign. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal fremhæve. Det er svært at sige, da jeg sidder med mange opgavetyper, der byder på deres egne udfordringer.

Læs mere
Sidst opdateret 24-04-2020

Nicolaj Thunbo Østergaard, Konkurrencearkitekt, AART architects

Jeg arbejder som konkurrencearkitekt. Det vil sige, at jeg er med på holdet, når vi deltager i konkurrenceprojekter mod andre arkitektfirmaer. Jeg er således med i den spæde start af et projekt, hvor analyser af stedet og brugeren og bygherrens ønsker skal omsættes til en form og et design for en bygning. Vi opererer med mange forskellige og spændende problemstillinger og udfordringer som eksempel ...

Læs mere