Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Move North

Få en introduktion til Move North, der er et tiltag skabt af Frederikshavn Kommune. Når du sender et CV til Move North, sender de det til en kontaktperson i relevante virksomheder.

Move North

Move North - Matcher de bedste hoveder med de bedste jobs

Move North er et tiltag skabt af Frederikshavn Kommune. Vi arbejder for at tiltrække højtuddannet arbejdskraft og matche de helt rigtige medarbejdere med de helt rigtige jobs – primært i områdets maritime og tekniske virksomheder. Samtidig synliggør Move North job- og karrieremuligheder på messer, i netværk, på SoMe og på uddannelsesinstitutioner etc. Indsatsen foregår i et samarbejde kommune og virksomheder imellem.

Move North ansætter ikke selv, men er tæt på virksomhedernes beslutningstagere, når det drejer sig om rekruttering. Når du sender et CV til Move North, sender vi det til en kontaktperson i relevante virksomheder – uanset om der er en stilling ledig eller ej. Move North arbejder også med at finde et job til din partner.

Så hvis du har en drøm om at arbejde og leve i et område med spændende job- og karrieremu­ligheder og tæt på en unik natur, er Move North være en oplagt kontakt­mulighed for dig.

Mød 3 repræsentanter fra Move North


Annoncer