Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Mediegruppen

Hør om arbejdet hos Mediegruppen, der er et kommunikationshus og grafisk bureau. Mød også tre af virksomhedens medarbejdere og hør om deres forskellige arbejdsopgaver.

Mediegruppen

Mediegruppen - Vi skaber meningsfuld og troværdig kommunikation

Mediegruppen er et kommunikationshus og grafisk bureau med helt særlig evne til at udvikle stærke grafiske identiteter og de skarpeste visuelle udtryk. Gennem troværdig og meningsfuld kommunikation hjælper vi virksomheder, kommuner, regioner, styrelser og non profit organisationer med at styrke deres brands og skabe bevægelse. Vi finder først og fremmest kernen i vores kunders historie, så vi kan fortælle og forstærke den med de bedste resultater. Hvordan er de opstået, hvor er de nu og hvor er de på vej hen?

”Vi har skabt et kommunikationshus, hvor evnen til at udarbejde kommunikation – med engagement og indlevelse – gør os unikke.”

Et stærkt hold og en stærk kultur

Ingen virksomhed er stærkere end sine medarbejdere. Vi tror ikke på kontrol, men på, at enhver yder sit bedste, når man har frihed under ansvar. Det giver de optimale muligheder hver dag.

Vi arbejder tæt sammen, og bruger hinanden til sparring, ideer og bedre perspektiver. Og vi investerer i at udnytte alles potentiale, kreativitet og skjulte ressourcer – så alle kan spille en større rolle.

Mød 3 medarbejdere fra Mediegruppen


Annoncer