Camilla Hansen, Grafisk designer, Mediegruppen

Camilla er ansat som Grafisk designer hos Mediegruppen. Med hjælp fra værktøjer som inDesign laver hun ideer og/eller koncepter om til virkelighed rent grafisk.

Mediegruppen
Grafisk designer

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er grafisk designer, så jeg sidder med det udførende arbejde – at få idéen eller konceptet realiseret grafisk. Det er primært magasiner, men det kan også andre visuelle og grafiske udtryk, som vores kunder efterspørger. Jeg er håndværkeren, og mit værktøj er InDesign og forskellige andre Adobeprogrammer.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

På nogle opgaver er det tekniske en udfordring i sig selv. Jeg skal hele tiden være på forkant med værktøjerne og viden inden for grafisk design. Det kreative er også både spændende og udfordrende. Alt fra strategien bag et design til logoudviklingen kan kræve en større indsats og ekstra kreativitet.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse bruger jeg hele tiden. Grundværktøjerne og mine tekniske færdigheder har jeg med mig fra skolebænken. Men læringen stoppede ikke, da jeg blev færdiguddannet. Det er et håndværk, man løbende skal vedligeholde. Der sker hele tiden en udvikling, så man skal holde sig opdateret.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Mediegruppen?

Samarbejdet med mine kollegaer

Der er altid mulighed for gensidig sparring. Generelt arbejder vi bare godt sammen og trækker på hinandens stærke sider.

Direkte kundekontakt

Linjerne mellem projektlederne og grafikerne er ikke optrukket så skarpt. Vi er også inde over hinandens arbejde. Projektledere giver deres perspektiv på det kreative, og grafikerne har også direkte kundekontakt. Det giver noget ekstra at have kunderne tæt på – og det er særligt fedt at høre glæden direkte fra dem, når de er begejstrede over resultatet af et projekt.

Frihed under ansvar

Vi har et stort ansvar, men det giver os også meget frihed under vores arbejde. Vi kan udfolde os kreativt uden faste rammer og strømlinede arbejdsstrukturer

  • Hvorfor er Mediegruppen en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Jeg har faktisk drømt om at lave magasiner, siden jeg var helt lille, så Mediegruppen er et helt perfekt match for mig.

Læs mere om Mediegruppen

Mød andre kandidater fra Mediegruppen


Annoncer